Note 7 Alınır Mı?

''Zevkler ve renkler tartışılmaz'' sözü boşa mı söylenmiş? Parası olan gider 10 bin liralıkta alır 1000 liralıkta. Tamamen kişisel bir tercih kaldı ki senin Türk malı dediğin telefonun neyi yerli üretim? En önemli bileşen ithal olduktan sonra bu yerli üretim mi oluyor? Kaldı ki 1000 liraya daha iyi cihaz alınırken gidip yerli üretim diye daha kötü bir cihaz almak ne kadar mantıklı? Söylediğim şeyler tamamen örnektir sözde yerli üretim telefonun performansını bilmiyorum. Daha ucuza daha kaliteli telefon satarsın kendi halkını düşünürsün tamam ona lafım yok fakat aynı fiyata daha düşük performans veriyor diye sadece parçaları Türkiye'de birleştirilen telefon alınmaz.

Bu mantığınız çok yanlış. Bu forumda onlarca 5.000 TL üzeri sistem toplayan var, ne gerek var 5.000 TL'ye 1.500 TL'ye alacağınız APU sistemde açıyor aynı oyunu ? Herkesin istedikleri şeyler farklı. Son olarakta beğenmediğim bir telefonu sadece türk yapımı diye almamızı bekliyorsun sanırım.
Sistem ve telefon bambaşka şeyler. Sistemi neden toplarsın? Öncelikle bu soruyu yanıtlayayım hem oyun oynarsın hep işini yaparsın aynı zamanda oyunlardan iyi performans almak istiyorsundur 5.000TL verirsin ama telefon? Alo diyeceksin 3-5 Foto falan ve 3.700 -4.000' lira lütfen öncelikle ne ile neyi karşılaştırdığınıza bakın.

O zaman 3310 alsın. Onunla alo diyemiyor musun? Siz 'Akıllı' telefon işini yanlış anlamışsınız sanırım.
Japonyada adamlar kapaklı telefon kullanıyor adama sorduklarında şu yanıtı veriyor.
Neden daha iyisi alayım ki işimi görüyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı