Note 7 vs Asus Zenfone 3 Deluxe

Thyphon

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi görüşlerinizi bekliyorum. Lütfen tarafsız yorumlar olsun. Şimdiden zamanını ayırıp yorum yapanlara teşekkürler.

Note 7 gerçekten yeniliklerin telefonu. İris tarayıcısı,HDR destekli ekran vb... yenilikler... Fakat 1 haftada 2 kere patladığını okudum ve Samsung Note 7'lerin dağıtımını erteledi. Technopat haberi koydu mu bilmiyorum ama Webtekno'dan haberini okuyabilirsiniz. Note 7 derdim fakat bahsi geçen patlamalar bir haftada 2 kereyse sizde bile patlayabilir bile hocam. Zenfone 3 Deluxe'a gelince, SD 821 versiyonu gerçekten çok çok iyi olacaktır. 6 GB RAM multi-tasking'de sizi memnun edecektir. Kamerası Sony Exmor sensör bulunduruyor ki cihazın kullandığı sensör çok gelişmiş bir sensör. Bence Zenfone 3 Deluxe tercih edilebilir.
www.webtekno.com/samsung-yasanan-sikintilar-sebebiyle-note-7-nin-sevkiyatini-geciktirecek-h19930.html

Birisi Note serisi üst seviye bir cihaz diğeri ise Asus'un amiral gemisi. Bence Note. Patlamalar filanda önemli değil hepsi yalan satışları baltalamak için yapıyorlar, iPhone 7 çıkacak diye bütün telefonları kötü göstermeye çalışırlar şimdi eyvah !

Varsayalım patlama sorunu yok veya çözdüler. Bu durumda yinede asus tercih edilebilir mi? Çünkü asusta fiyatı 1000-1200 Tl civarı daha ucuz olmasına rağmen sanırım daha performanslı bir cihaz. Ve evet kamerada note Sony IMX260 asus ie Sony IMX320 kullanıyor

AnTuTu Benchmark'ta Zenfone 3 Deluxe'ın Sd 820'li versiyonu 138k almışken Note 7 145k puan almış. Zenfone 3 Deluxe'ın Sd 821'li versiyonu kaç puan aldı bilmem ama Note 7 aynı çiple 7k fazla puan almışsa iyi bir cihazdır. Patlamalar gerçek mi, karalama amaçlı haber mi bilmem ama o durum size kalmış, Note 7 alınabilir.

Note 7.

Arkadaşlar Note 7'nin patlamasında Samusng'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Şimdi çoğunuz fanboy falan diyeceksiniz ama habere bakınız Note 7 kullanıcısı telefonunu Micro USB-USB Type-C dönüştürücüsünü kullanarak ve orijinal olmayan bir kablo ile telefonunu şarj etmeye çalışmış.

Note 7 alacaksanız biraz bekleyin. Bu sorun çözüldükten sonra alın. İyi sosyaller.
Haberin linki: Samsung Galaxy Note 7, Şarj Olduğu Sırada Patladı!

Malesef Zenfone 2 kullananlardan gördüğüm kadarıyla bazı kullanıcılarda çok ciddi yazılımsal problemler yaşadılar. Zenfone 3 iyi bir telefon ama Zenfone 2 gibi yazılımsal problemler yaşanırsa başınız çok ağrır. Ne kadarda beğenmesem de Samsung servisiyle, yazılımıyla Asus'a göre kat kat daha iyi.

bende samsungu çok sevmem x performans gelse onu alacaktım fakat gelmeyince çoğu telefonu eledikten sonra bu ikisi arasında kaldım samsungun zırt pırt gelefon çıkarma politikası yüzünden bu ikisi arasında kaldım. Mesela note 4 çıkmıştı herkez ov filan 5 çıkınca hemen unutuldu sonra 5 e aynısı oldu 7 çıkınca daha sonra ynısının 7'ye olacağını düşünüyorum. S seriside böyle 4 çkkınca o muhteşem aradan 1 yıl geçmeden 5 çkkınca 4 unutulur 5 muhteşem olur. En yakın akadaşımda asus zenfone 2 laser var gayet memnun ama biyandada o kadar yenilikli note varken işte seçim çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…