Note 7 vs iPhone 7

Sizce Hangisini almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    44
@Yekta Özdemir Her şey reklam değil. NOTE 7 ile Sony Z modelini karşılaştıracak kadar akıl dışı bir terim olamaz. Şuan piyasadaki 750-800 TL'lik Android cihazlarda her şeyi yapıyor ama bu telefonları nasıl olurda kıyaslamaya kalkarsın. Tarafsız ol, marka fanatikliği yapma gelmişsin Z modelinin kamerasını NOTE 7 modeliyle karşılaştırıyorsun, bu senin tarafsız olmadığının açık bir kanıtı. Sony kamera berbat bir marka, ister kabul et, ister kendini kandır. Samsung'un bu kadar satış yapmasının nedeni reklam değildir, fiyat-performans, kamera, ekran gibi konularda çok iyi marka.
Tabii doğrudur. Samsung en iyisi. Sende en iyi araştırmacı laf yok. :D

Bilmiyorsan, sallama konuşmayacaksın, NOTE 7 ile Z modelinin kamerasını karşılaştıracak kadar bilgisiz ve ukala birisin.

@Cazzarie S7 modelinin pil ömrü Edge modeli kadar olmasa da yine iyi. Ekran olarak büyüklük ve eğimli ekran farkı var, Edge ekranı yani.

Bilmiyorsan, sallama konuşmayacaksın, NOTE 7 ile Z modelinin kamerasını karşılaştıracak kadar bilgisiz ve ukala birisin.

@Cazzarie S7 modelinin pil ömrü Edge modeli kadar olmasa da yine iyi. Ekran olarak büyüklük ve eğimli ekran farkı var, Edge ekranı yani.
Hocam yeni gelecek S8'in özellikleri ile ilgili tahminleri okudum, eğer dedikleri gibi olursa gerçekten mükemmel bir cihaz bizleri bekliyor. Acaba diyorum beklemeli miyim, beklenirse eğer buna değecektir diye düşünüyorum, siz ne düşünüyorsunuz ?

Mart ayına kadar beklersen, beklemene değecektir. NOTE 7 faciasından sonra Samsung S8 modeline daha fazla ağırlık verecektir.
Kesinlikle katılıyorum öyle yapacaklardır, lakin baya bir zarar etmişler tekrar böyle bir şey olmasını göze alamazlar ve Apple'ın yeni çıkaracağı telefon hakkında söylenenler içinde böyle bir yeniliğe gidiyor Samsung. Bekleyeyim ben ya en iyisi cidden. Alacaksak yeni çıkan modeli alalım, hem dehşet verici değişiklikler bizleri bekliyor artık bakalım neler göreceğiz :). Yanıtlar için teşekkürler hocam.

Hocam tamam sakin. :D Ben zaten bilgisayar mühendisliği okumuyorum cahilim. :D Türkçe öğrenin ben karşılaştırma yapmadım. :D Çektiğim fotoğraflar Instagram'da hiç beğenilmiyor zaten. :D Ceza alsakta sussak. :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı