Note 7 vs iPhone 7

Sizce Hangisini almalıyım ?

• Oy verenlerin toplamı
    44
Sony'nin cihazları, bu cihazların rakibi bile olamaz.
= )) Xperia Z kullanıyorum ve Note 7'nin yapıp bu cihazin yapamayacağı hiçbir şey yok. Ürün kalitesi, kullanıcı arayüzü, şıklık, fotoğraf kalitesi bunların hiçbirinde Z bile aşağı kalmıyor.

Sony'nin satış rakamları ortada, hangisinin daha başarılı olduğu açıkça görülüyor. Sony satış rakamı olarak ilk 5 içinde bile olmayan bir firma.
Evet çünkü Samsung insanlara Sony'den daha fazla gösteriş sağlıyor. Tamamiyle reklam.

= )) Xperia Z kullanıyorum ve Note 7'nin yapıp bu cihazin yapamayacağı hiçbir şey yok. Ürün kalitesi, kullanıcı arayüzü, şıklık, fotoğraf kalitesi bunların hiçbirinde Z bile aşağı kalmıyor.

Evet çünkü Samsung insanlara Sony'den daha fazla gösteriş sağlıyor. Tamamiyle reklam.
Şıklık görecelidir, ona sözüm yok. Ancak arayüz, malzeme kalitesi ve fotoğraf kalitesi açısından iki cihazın karşılaştırılması bile hata.

@Yekta Özdemir Her şey reklam değil. NOTE 7 ile Sony Z modelini karşılaştıracak kadar akıl dışı bir terim olamaz. Şuan piyasadaki 750-800 TL'lik Android cihazlarda her şeyi yapıyor ama bu telefonları nasıl olurda kıyaslamaya kalkarsın. Tarafsız ol, marka fanatikliği yapma gelmişsin Z modelinin kamerasını NOTE 7 modeliyle karşılaştırıyorsun, bu senin tarafsız olmadığının açık bir kanıtı. Sony kamera berbat bir marka, ister kabul et, ister kendini kandır. Samsung'un bu kadar satış yapmasının nedeni reklam değildir, fiyat-performans, kamera, ekran gibi konularda çok iyi marka.

Pil sıkıntımın olacağını düşünmüyorum lakin 2 yıldır kullanmakta olduğum Lumia 560'ın pil ömrü bile yeterli geliyor, S7'nin pil süresini düşünemiyorum bile. Ekranlarında ne gibi farklılık söz konusu acaba ? Boyut olarak sıkıntı olmaz zaten Edge biraz fazla kaçar gibi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı