Note 8 açılmıyor

Semuuuuk

Kilopat
Samsung Galaxy Note 8 telefonumun dün gece şarjı bitti ve kapandı. Farklı şarj cihazlarını da denedim farklı prizleri de. Ekrana şarj simgesi dahi gelmiyor. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi lütfen?

açma tuşu ve ses açma tuşuna 15 saniye kadar basılı tutmayı dene o zaman bir ekran geliyor mu karşına?
Samsung Galaxy Note 8 telefonumun dün gece şarjı bitti ve kapandı. Farklı şarj cihazlarını da denedim farklı prizleri de. Ekrana şarj simgesi dahi gelmiyor. Bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi lütfen?
birde bixby tuşuna bas onu onutmuşum 3 üne aynı anda basarak açmayı dene

Pil ölmüştür büyük ihtimalle. Pili değiştirmeniz gerekiyor.
pilim gayet saglıklıydı şarjım 1-1.5 gun gidiyordu bi anda oldu böyle
Eğer soğukta kaldıysa batarya tamamen bitmiş olabilir. Tepki vermemeye devam ederse bataryayı manuel olarak dolduracaksın ya da değiştireceksin. Garantisi varsa servise gönder.
yok malesef manuel olarak nasıl doldurabilirim

pilim gayet saglıklıydı şarjım 1-1.5 gun gidiyordu bi anda oldu böyle

yok malesef manuel olarak nasıl doldurabilirim
Bataryayı söküp kutuplarından elektrik vereceksin. Ama bu yeni nesil bataryalarda soket küçük olduğu için zorlanabilirsin. Varsa güvenilir elektrikçi, telefoncu ya da bilgisayar tamiri yapan yer onlar anlar.
Şimdi detaylıca baktım sorun dediğim gibi bataryanın sıfırlanması. Note 8'lerde yazılım hatasından dolayı şarjı tamamen bitiriyor. Yeni nesil bataryalarda az da olsa şarj alması için içinde enerji kalması lazım. Samsung bu sorunu yazılım güncellemesi ile çözmüş aslında. Güncel değil miydi telefonun?

Son düzenleme:
Bataryayı söküp kutuplarından elektrik vereceksin. Ama bu yeni nesil bataryalarda soket küçük olduğu için zorlanabilirsin. Varsa güvenilir elektrikçi, telefoncu ya da bilgisayar tamiri yapan yer onlar anlar.
Şimdi detaylıca baktım sorun dediğim gibi bataryanın sıfırlanması. Note 8'lerde yazılım hatasından dolayı şarjı tamamen bitiriyor. Yeni nesil bataryalarda az da olsa şarj alması için içinde enerji kalması lazım. Samsung bu sorunu yazılım güncellemesi ile çözmüş aslında. Güncel değil miydi telefonun?
günceldi aslında son sürüm kuruluydu. kablosuz şarjla halledebilir miyim sizce? birkaç tavsiye o yönde farklı sitelerde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı