Note 8 IMEI numarası farklı modele ait

Eğer aklınızda varsa IMEI atmayın hocam. Geçenlerde komşum ısrar etmeme rağmen gidip mahalle telefoncularından 15 TL'ye IMEI attırdı. Telefon 1-2 gün çalışıp yine kapanıyor ve bu döngü kendini tekrarlıyor. Telefonu sevdiyseniz ya devlete IMEI ücreti verin ya da trendyola iade edin.

Devlet bu konuda oldukça katı. Kaybeden siz olursunuz.

@joshamwerk hocam zaten kayıtlı bir IMEI 2 var sorun çıkar mı çok teredutte kaldım yani hangi siteye girsem yurt dışı ürünü yani.

@Adem Yıldız_ hocam dediğim ürüne baktınız mı? Telefona başka bir telefonun IMEI'si atılmış ve bu yasalara göre suç.

@joshamwerk hocam zaten kayıtlı bir IMEI 2 var sorun çıkar mı çok teredutte kaldım yani hangi siteye girsem yurt dışı ürünü yani.

Hocam ister 1 ay ister 1 yıl eninde sonunda bu sorun sizin başınızı ağrıtır. 2000 küsur TL olması lazım devlete IMEI ücreti ödeyip sorununuzu kökünden çözebilirsiniz fakat bu yöntem oldukça mantıksız. Sanmıyorum ama bulunduğunuz ilde Xiaomi bayisi varsa götürüp sorununuzu anlatın belki yardım ederler. Siz en iyisi trendyola telefonu iade edin.

@Adem Yıldız_ hocam 100 TL için ısrarla o iki çöpten birini önermemi istiyorsunuz ve gönlüm buna el vermiyor. Başkası önersin artık.

Etmesine edeyim hocam da ne alabilirim ki başka.
Hangi siteye girersem gireyim hep ürünler aynı.
Nereden alabilirim bunun legalini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…