Note 8 IMEI numarası farklı modele ait

@Adem Yıldız_ hemen bakıp düzenleyeceğim hocam.
@Elan Morin Tedronai
@HaWlI KuLlANIcI
Hocalarım da onaylarsa alabilirsiniz.

Hocam bence 6I yerine Realme C25 veya A73 tercih edilebilir.
6I F/P bakımından saydığım modellerin gerisinde kalıyor ama ona rağmen Note 8 yerine tercih edilebilir bence.

Etmesine edeyim hocam da ne alabilirim ki başka.
Hangi siteye girersem gireyim hep ürünler aynı.
Nereden alabilirim bunun legalini.

Bu Realme Türkiye garantili.

Bu ise hem satıcı Realme, hem Realme Türkiye garantili hem de Amazon'da satılıyor (yani ithalatçı garantili olsaydı bile azıcık sıkıntı olmazdı)

Hocam bence 6I yerine Realme C25 veya A73 tercih edilebilir.
6I F/P bakımından saydığım modellerin gerisinde kalıyor ama ona rağmen Note 8 yerine tercih edilebilir bence.

Bu Realme Türkiye garantili.

Bu ise hem satıcı Realme, hem Realme Türkiye garantili hem de Amazon'da satılıyor (yani ithalatçı garantili olsaydı bile azıcık sıkıntı olmazdı)

Hocam tam bütçeme uygun aslında attığınız Oppo.
Bu Note 8'den daha mı iyi acaba? Ve 128 GB olanı var mı?
@Hawlı kullanıcı https://www.hepsiburada.com/oppo-a73-128-gb-oppo-turkiye-garantili-p-HBV00000XK8Z5?magaza=Sima Online&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.83.2 bu nasıldır?
M12 iyi midir bir de?

Bu Note 8'den daha mı iyi acaba? Ve 128 GB olanı var mı?

Oppo A73 sadece 128 GB satılıyor zaten.
Note 8'den ekran, yazılım, hızlı şarj ve güncellik olarak daha üstün.
Note 8 sadece kamera konusunda daha iyi diyebiliriz kısaca.

Benim önerdiğim cihaz bu hocam zaten :D
İlk mesajda C25'den bahsetmişseniz onun içinde kısa bir yorum yapayım.
C25'in Note 8'den geride kaldığı tek nokta çözünürlük.
Note 8 1080p iken C25 720p.
Onun dışında batarya, güncellik ve yazılım olarak daha üstün C25.
Attığım iki linkte güvenilir.
Epey veya Akakçe gibi sitelerden fiyatlara bakıp alabilirsiniz.
Tekrar böyle bir durum yaşamamak için distribütor (atıyorum Oppo Türkiye garantili yazan mesela) garantili olmasına dikkat edin yeter.

M12 iyi midir bir de?

M12 yerine Note 8 bile tercih edilebilir hocam.

@Hawlı kullanıcı eyvallah kanka son olarak 9T nasildir A73'den iyi gibi duruyor.
Bir de SIM kartını taktım ama iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar çünkü 15 gün her türlü yasal hakkım var diye biliyorum.

@Hawlı kullanıcı eyvallah kanka son olarak 9T nasildir A73'den iyi gibi duruyor.
Bir de SIM kartını taktım ama iade konusunda sıkıntı çıkarmazlar çünkü 15 gün her türlü yasal hakkım var diye biliyorum.

Çıkartmazlar, çıkartamazlar hocam.

9T çok daha alınabilir bir cihaz ama yazılımı riskli biraz.

A73 hızlı şarj, ekran ve yazılım olarak daha iyi.
Redmi 9T ise batarya, kamera ve hoparlör olarak önde.

Redmi 9T yerine bence C25 tercih edilebilir.
Kamera olarak ikisi de iyi, ikisi de 6000 mAh, ve ikisi de güncel cihazlar.

C25'in tek eksi yanı 720p ekranı olacaktır ancak yazılım olarak daha iyi Redmi 9T'den.
Karar sizin yani.

İade et. Kaçak telefonlar vergisiz olduğu için arada binlerce liralık fark oluyor, satıcı sana kayıtlı gibi satmaya kalkıp kâr etmeye çalışmış, yani her şekilde hakkını ararsın, iade kabul etmiyorum derse tüketici hakları hakem heyetine başvur. O telefon güncelleme gelince kapanabilir, başka birisine aynı IMEI atılabilir, sakın üşengeçlik yapıp riske atma.
O site üzerinde bir sürü çakal var dikkat etmek gerekiyor, en iyisi distribütör veya güvenilir satıcılardan almak.

Kardeşim sen zaten kaçak telefon almışsın. Piyasada note 8 2021 hem daha iyi bir işlemci ile geliyor. 1550 civarı IMEI kayıtlı. Ama ben hem kaçak telefon alırım hem de o kadar para veririm diyorsan aga sen bilirsin kullan gitsin.

Kardeşim sen zaten kaçak telefon almışsın. Piyasada Note 8 2021 hem daha iyi bir işlemci ile geliyor. 1550 civarı IMEI kayıtlı. Ama ben hem kaçak telefon alırım hem de o kadar para veririm diyorsan aga sen bilirsin kullan gitsin.

Yarın Trendyol'u arayıp iade edeceğim.
Xiaomi 9T Türkiye garantili almayı düşünüyorum hocam.
@Hawlı kullanıcı
İade kodu aldım yarın Yurtiçi Kargo'ya vereceğim.
Başka bir şey yapmama gerek yok sanırım değil mi?
@HaWlI KuLlANIcI

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı