Note 8 Pro 400TL'ye yaptırmaya değer mi?

Mr. Ahmedov

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
1.210
Çözümler
5
Yer
Shinjuku/Kabukichō
Merhaba, cihazım ikinci el Note 8 Pro, cihazı aldığım gibi her şeyini test ettim ve cihaz sorunsuz çalışıyordu. Sadece SD kart takma bölmesi kırıktı ve kırık parça cihazın içindeydi. Herhangi bir soruna karşı cihazı tamire götürdüm (tanıdık vs. değil). Tamirci parçayı çıkardı ama gerçekten cihazı götürmez olaydım. Cihazın parmak izi (şifre kısmında ayarlama butonu bile yok), hoparlörde ciddi boğukluk ve sensör tamamen çalışmıyor. Gerçekten istese başaramayacak bir şeyi başarmış durumda, bu tamirci abimiz. Cihazı götürsem herhangi bir ücret alır mı? Hatasına karşılık hala ciddi fiyat isterse (350 400TL) yaptırmaya değer mi?
Not: Kesin olarak sorun tamirci de. Cihazı aldığımda şimdi bozulan 3 fonksiyon sorunsuz çalışıyordu.
 
Son düzenleme:
Eğer bu durum tamircinin hatasıyla ekstra para istemeye kesinlikle hakkı yok bunu bilin.

Yani yapabilirse yaptırın ama aynı anda bu üçünü bozması bana hiç güven vermedi.

Geçmiş olsun, ben de aynı cihazı kullanıyorum. Bende de parmak izi çalışmıyor.
 
Keşke cihazı alırken orada kontrol etseydiniz, sıcağı sıcağına hemen sorunu söylerdiniz. Böyle tamircileri aldığı para haram olsun. Kendilerine kazanç çıkartmaya çalışıyorlar akılları sıra. Tanıdık varsa bu adama hiç bulaşmayın, az güvenilir olsa zaten böyle de fahiş fiyat çıkartmaz.
 
Kendi hatası, istersen 1 ay sonra git kendi hatasıdır.. Sivri bir dille hatasını telafi etmesini, onarmasını isteyeceksin.

2. çıkış yolu çok düşük bir para sunarak tamir etmesini isteyeceksin.. İlk önce kendi hatası olduğu içi ücretsiz onarım yapmasını istemek zorundasın. Eğer ücretsiz onarım yapmasını istemezsen, sana normal müşteri gözüyle bakıp yüksek fiyat çıkarır.. Ama unutma ki kendi hatası. Eğer akılcılık yapıp üzerine gidersen her türlü kendisi karşılayacak, ki kendi hatası..
 

Geri
Yukarı