Note 8 Pro duvar kâğıdı soluklaşıyor

RYUGA162

Hectopat
Katılım
24 Haziran 2020
Mesajlar
181
Çözümler
4
Arkadaşlar merhaba, Redmi Note 8 Pro telefonumda duvar kâğıdı ayarlarken fotoğrafın normal haline göre kontrast, doygunluk ve parlaklığın azaldığını ve dolayısıyla duvar kâğıdının kötüleştiğini fark ettim. Duvar kâğıdı olarak ayarlarken ki ön izleme kısmında da bu durum mevcut. Acaba 3. taraf bir uygulama ile çözülür mü? Becerebilirsem ekran resmi koyacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba okuma modu veya mavi ışık filtresi açık olabilir mi? Normal değil renklerin değişmesi. Sadece bahsettiğim modlar aktif olduğunda değişebilir renkler.
 
Hocam şöyle söyleyeyim; karanlık temayı, okuma modunu, ekrana yaptığım renk şeması ayarlarını... Her şeyi kapattım ve varsayılan hale getirdim fakat yine aynı.


InShot_20241214_180300336.jpg


Özellikle parlak kısımlara dikkat ederseniz solgun gözüküyor. Belki de bariz bir fark değildir fakat takıntılıyım bu konularda.
(Bu fotoğrafta fark çok belli olmamış gerçi)
 
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı