Note 8 Pro PUBG'de 60 FPS veriyor mu?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper Excalibur G900 1075-BV60X
i7-10750H 2.60GHz - 5GHz
RTX 2060 6GB
Cruical 16GB 2666Mhz
KIOXIA-EXCERIA SATA SSD 480GB
Meslek
Öğrenci
En kısa zamanda Note 8 Pro alacağım cihazın hâlen 60 FPS verip vermediğini öğrenmek istiyorum. Kasma donma ve günlük kullanım ve hangi oyunları rahat oynatıyor gibi sorular kafamda kaldı cevaplarsanız sevinirim.

Dostum PUBG Mobile oynuyorsan biliyorsundur ki sürekli yeni güncelleme gelen bir oyun. Redmi Note 8'in 6 GB RAM'i olduğunu hatırlıyor gibiyim. Eskiden o telefonda 60FPS çok rahat oynayabiliyordum. Şu an bilmiyorum ama çok bir şey değişmemiştir. redmi note 8 pro'nun youtubede pubg gameplaylerine bakabilirsin.

En kısa zamanda Note 8 Pro alacağım cihazın hâlen 60 FPS verip vermediğini öğrenmek istiyorum. Kasma donma ve günlük kullanım ve hangi oyunları rahat oynatıyor gibi sorular kafamda kaldı cevaplarsanız sevinirim.
Telefonu soğutucu ile kullanırsan hala alıyor bildiğim kadarıyla drop falan yemezsin soğutucu ile

Sabit vermeyecektir.

Soğutucu ayarlanır onda problem yok tabii ki. Zaten cihazın ısınma problemi sıkıntıymış. Peki 2.el alacağım, alrıken neye dikkat etmeliyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı