Note 8 Pro'dan XS Max'e geçilir mi?

iPhone XS Max kullanıcısıydım bundan 3 hafta önce. Apple ekosistemi harika fakat ne yazık ki XS MAX için artık durum "markası var" olayına döndü. 8.000 TL'e çok daha iyi özelliklere sahip olan Samsung Galaxy S10+'a geçiş yaptım. Bir incelemenizi öneririm onu da.

Geçilir mi sorusuna yanıt olarak, Xiaomi ise kesinlikle geçilir fakat yukarıdaki dediğime bakmanızda ve Epey'de karşılaştırmanızda fayda var. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Geçilir her türlü. Çağ atlarsın.

Önerim Apple telefonları kaliteli vs. ama sadece markaya para veirisiniz Android öneririm @iMiralay yın da dediği gibi ve xsmax eski bir model artık.
Hâlâ güncelleme alıyor ama. XS Max'in fiyat bandindaki telefonlar 1-2 yıl önce güncelleme desteğini kesti. Ayrica XS Max, S10+ modelinden daha iyi bir model.

Geçseniz ciddi fark yaşarsınız. Bütçeniz nedir bu arada?

Geçilir her türlü. Çağ atlarsın.

Hâlâ güncelleme alıyor ama. XS Max'in fiyat bandindaki telefonlar 1-2 yıl önce güncelleme desteğini kesti. Ayrica XS Max, S10+ modelinden daha iyi bir model.

Hocam canlı bir örnek olmasam sana ben bile inanacağım ama 4 ay XS MAX kullanmış ve kamera + diğer performansları görünce koşarak S10+ almış birisiyim. Güncelleme alıyor diye dünyanın en iyi telefonu olmuyor ne yazık ki, keşke öyle bir dünyada yaşasak.

Dediğim gibi, karşılaştırma verileri Epey'de var. Puan farkı bile 10, DxOMark puanı 7. Güncelleme geliyor diye kameraya veya oraya buraya güncellemem geldi diye düşünmeyin, kamera uygulaması XS MAX'in eski olduğu için rezalet. Ne bir pozlama ne de bir gece modu mevcut. Gece performansı vasat, gündüz performansı vasat. Yakınlaştırıldığında sulu boya oluyor ve S10+ kadar bile yakınlaştırmıyor.

Uzun uzun yazardım ama Apple savunucuları pek dinlemez böyle konuları.
Apple'a geçecekseniz arkadaşlar iPhone 13 ile geçin, önceki sürümler hep deneme sürümleri oldu.

Hocam canlı bir örnek olmasam sana ben bile inanacağım ama 4 ay XS MAX kullanmış ve kamera + diğer performansları görünce koşarak S10+ almış birisiyim. Güncelleme alıyor diye dünyanın en iyi telefonu olmuyor ne yazık ki, keşke öyle bir dünyada yaşasak.

Dediğim gibi, karşılaştırma verileri Epey'de var. Puan farkı bile 10, DxOMark puanı 7. Güncelleme geliyor diye kameraya veya oraya buraya güncellemem geldi diye düşünmeyin, kamera uygulaması XS MAX'in eski olduğu için rezalet. Ne bir pozlama ne de bir gece modu mevcut. Gece performansı vasat, gündüz performansı vasat. Yakınlaştırıldığında sulu boya oluyor ve S10+ kadar bile yakınlaştırmıyor.

Uzun uzun yazardım ama Apple savunucuları pek dinlemez böyle konuları.
Apple'a geçecekseniz arkadaşlar iPhone 13 ile geçin, önceki sürümler hep deneme sürümleri oldu.
S10+'ın gece modu dışında XS'den daha iyi çektiği senaryo yok görünürde. Bende S10+ kullandim, telefon Android 13 bile almadi piyasada ölü şu an. Arkadaşıma 5,5K'ya aldık temiz S10+'ı... SoC olarak yine XS Max önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı