A55'ten XS Max'e geçilir mi?

O zaman s serisine geçmem daha mantılı.
Samsung Galaxy S serisi çok daha uygun oluyor ama illa iPhone denemek istiyorsanız şans verebilirsiniz. Android cihazlar gibi 2.el piyasası çakılmıyor, birkaç ay kullanıp bakarsınız. Size kalmış.

Ben A55'i satmayacağım da takas edeceğim XS Max ile.
Yani aksiyon arıyorsanız size kalmış, ama lüzmu yok dediğim gibi.
Takas ettikten sonra sıkılırsanız XS Max'ı 11-13 civarına filan satabilirsiniz, eğer piyasa değişmedi ise.

hocam konuyu hortlatıyorum ama çift sim YD İphone 12 geçsem değer mi? yada yurt içi İphone 11
Iphone yurt dışı almak sakat hocam, IMEI atılmıyor oyüzden 8 ay kullanabilirsunuz SIM kartını. iPhone 11 ise şahsen hiç sevmem ama en çok tercih edilen model. İlla iPhone istiyorsanız F/P oluyor.

iPhone yurt dışı almak sakat hocam, IMEI atılmıyor o yüzden 8 ay kullanabilirsunuz SIM kartını. iPhone 11 ise şahsen hiç sevmem ama en çok tercih edilen model. İlla iPhone istiyorsanız F/P oluyor.

Hocam o zaman kendi cihazımın üstüne 10 daha ekleyip temiz bir iPhone 12 almam daha iyi olur gibi sanki.

Hocam o zaman kendi cihazımın üstüne 10 daha ekleyip temiz bir iPhone 12 almam daha iyi olur gibi sanki.
Olabilir hocam, şahsen Samsung S serisi alırdım ama iPhone 12 IOS'a giriş için iyi sayılır. Enazından OLED ve daha güncel 11'e nazaran.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı