Note 8'de 2K video nasıl izlenir?

1440p,2560×1440 çözünürlüğü değil mi?O zaman 1440p=2.5k olmazmı 1920×1080=2k=1080p değil mi?
Değil işte kardeşim değil! Her şeyde bir mantık aramak zorunda mısınız? Senin dediğin gibi değil o mantık. Araştır öyle gel!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir şey araştırdım da konuşuyorum atar yapmana gerek yok.

Geçenlerde bu çözünürlükler ile ilgili bir konu daha açılmıştı ama çok fazla irdelemeye gerek yok. Herkesin aklında öyle yer edinmiş ve kalıplaşmış bir şey artık. 1440P'yi 2K olarak kabul ediyoruz. İşler böyle daha kolay ve anlaşılabilir. Bunu burada tartışarak konunun içeriğinden uzaklaşmayalım.

Soruya gelecek olursak da; ekranın çözünürlüğünün 2K olduğundan eminseniz, Youtube'un verilerini ve önbelleğini telefonun uygulamalar kısmına girerek temizleyin. Sonra Playstore üzerinden tekrar güncelleyin. Son zamanlarda yüklenmiş bir Technopat videosu açarak test edin.

Arkadaş benim dediğimi belki de uygulamadı bile. Ben her zaman böyle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…