Note 8'de 2K video nasıl izlenir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bir şey araştırdım da konuşuyorum atar yapmana gerek yok.

Geçenlerde bu çözünürlükler ile ilgili bir konu daha açılmıştı ama çok fazla irdelemeye gerek yok. Herkesin aklında öyle yer edinmiş ve kalıplaşmış bir şey artık. 1440P'yi 2K olarak kabul ediyoruz. İşler böyle daha kolay ve anlaşılabilir. Bunu burada tartışarak konunun içeriğinden uzaklaşmayalım. :)

Soruya gelecek olursak da; ekranın çözünürlüğünün 2K olduğundan eminseniz, Youtube'un verilerini ve önbelleğini telefonun uygulamalar kısmına girerek temizleyin. Sonra Playstore üzerinden tekrar güncelleyin. Son zamanlarda yüklenmiş bir Technopat videosu açarak test edin.

Arkadaş benim dediğimi belki de uygulamadı bile. Ben her zaman böyle kullanıyorum.
Ayarlardan ekran çözünürlüğünü arttırıp Youtube'yi kapayıp geri girin.
Ekran çözünürlüğü şöyle hatırlıyorum:
Ayarlar > Ekran > Ekran çözünürlüğü
Eğer güç tasarrufu açıksa güç tasarrufunu ya kapayacaksınız ya da güç tasarrufunda 2K'ya ayarlayacaksınız. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı