Note 9 Pro güç tasarrufunda oyun oynamak zararlı mı?

Yanlış bilgi
Kanka, güç tasarrufu modu cihazın şarj bitmesin diye bataryayı zorladığı için şarj çabuk biter. Güç tasarrufu modunu asla kullanma ben bile kullandım şarj çabuk bitiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi Note 9 Pro kullanıyorum pes, PUBG gibi oyunlarda takılmalar yaşıyorum. Bunun kaynağı sanırım güç tasarrufu modunda kullandığım için.
Çok büyük bir zararı olur mu yoksa başka bir sorun mu var?

İşlemci RAM vb. işlemleri telefonun ısınmaması için kısıtlar. Bence oyun oynarken güç tasarrufunu kapatın.
Kanka, güç tasarrufu modu cihazın şarj bitmesin diye bataryayı zorladığı için şarj çabuk biter. Güç tasarrufu modunu asla kullanma ben bile kullandım şarj çabuk bitiyor.

Hocam hayır. Güç tasarrufu işlemci, RAM, grafik birimi vb. işlemleri kısıtlar. Bunun sayesinde pil ömrünü uzatır. Telefon modeliniz nedir?

Nasıl bir oyun oynadığına bağlı. Kasma donma hariç gram zararı olmaz. Eğer grafikli bir oyun oynuyorsan telefon zorlanacağı için dolaylı olarak ısınır da.

İşlemci RAM vb. işlemleri telefonun ısınmaması için kısıtlar. Bence oyun oynarken güç tasarrufunu kapatın.

Hocam hayır. Güç tasarrufu işlemci, RAM, grafik birimi vb. işlemleri kısıtlar. Bunun sayesinde pil ömrünü uzatır. Telefon modeliniz nedir?
iPhone 6

Technopat Haberler

Geri
Yukarı