Note 9 Yerine S10 Beklemek

Samsung'un S10 ile çığır açacağını düşünüyorum. Dört farklı teknolojinin patentini almaya başlamış sanırsam.
Ekran içinde parmak izi tarayıcı: Ekranın tamamını parmak izi tarayıcısına çevirecek bir sensör.
Ekran içinde hoparlör: Ahize vb. harici hoparlör ihtiyacını kaldırmayı düşünüyor Samsung.
Ekranda dokunma hissi: Bu patent ile de sanırım fiziksel tuş hissiyatı oluşacakmış ekranın alt bölümünde.
Ekran içinde sensörler: Aynen yazdığım gibi. Ön taraftaki tüm çerçeveler kalkacak, tüm sensörler ekran altına yerleşecek.
Sensörler sadece ihtiyaç duyulan uygulamalar açıldığı zaman görünecek, onun dışında görünmez olacak. Eğer gerçeğe dönüşürse harika bir sistem olabilir.
Bunların hepsi muhtemel şeyler. Tahminen tamamı tek bir cihaza yerleştirilip onuncu yıl özel şeklinde tanıtılamaz. Ancak ben halen S10'dan ümitliyim.

Ekran içinde parmak izine ben kesin gözüyle bakıyorum çünkü şu anda Samsung dışı firmalarda ekranda olan var.

Benim yazmış olduğum teknoloji, ekranın tamamını parmak izine çeviriyor. Ayrıca ekran içi yapılan sensörler optik sensör, yani parmağın "fotoğrafını çekiyor" ve veritabanındaki kayıtla karşılaştırıp, doğruysa kilidi açıyor.
Samsung'da işler farklı. Apple FaceID gibi Samsung ekran içi parmak izi okuyucusu, parmağın üç boyutlu taramasını yapıp ona göre kilidi açacak.
Bu patent ile de ekranın tamamını parmak izi okuyucusuna çeviriyor Samsung.

Benim yazmış olduğum teknoloji, ekranın tamamını parmak izine çeviriyor. Ayrıca ekran içi yapılan sensörler optik sensör, yani parmağın "fotoğrafını çekiyor" ve veritabanındaki kayıtla karşılaştırıp, doğruysa kilidi açıyor.
Samsung'da işler farklı. Apple FaceID gibi Samsung ekran içi parmak izi okuyucusu, parmağın üç boyutlu taramasını yapıp ona göre kilidi açacak.
Bu patent ile de ekranın tamamını parmak izi okuyucusuna çeviriyor Samsung.
Artık ayak parmağımla da açabilirim telefonu. S7 ile 6-7 parmak kaydetmiştim ellerimin. :D

Ekrandan parmak izi okuyucusu olma ihtimali yüksek. A7 2018 gibi yana alirlar mi bilemiyorum yana almak daha mantıklı. Çünkü ilk jenerasyon ekrandan parmak izi okuyucusu şu an kullanilan cihazlar normal parmak izi kadar seri çalışmıyor. Samsung parmak izi hızı konusunda çok çok iyi olmadi rakiplerine göre bence.

Ahize konusuna gelirsek daha önce Xiaomi ekrandan ahize sistemini kullandi MI MIX modelinde kullanıcılar tarafindan ahize tarafinda şikayetler gelmeye başladı.

Ekrandan parmak izi okuyucusu olma ihtimali yüksek. A7 2018 gibi yana alirlar mi bilemiyorum yana almak daha mantıklı. Çünkü ilk jenerasyon ekrandan parmak izi okuyucusu şu an kullanilan cihazlar normal parmak izi kadar seri çalışmıyor. Samsung parmak izi hızı konusunda çok çok iyi olmadi rakiplerine göre bence.

Ahize konusuna gelirsek daha önce Xiaomi ekrandan ahize sistemini kullandi MI MIX modelinde kullanıcılar tarafindan ahize tarafinda şikayetler gelmeye başladı.
S11'i bekleyim o zaman. xd

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı