Note 9 Yerine S10 Beklemek

Ekran içinde parmak izine ben kesin gözüyle bakıyorum çünkü şu anda Samsung dışı firmalarda ekranda olan var.

Benim yazmış olduğum teknoloji, ekranın tamamını parmak izine çeviriyor. Ayrıca ekran içi yapılan sensörler optik sensör, yani parmağın "fotoğrafını çekiyor" ve veritabanındaki kayıtla karşılaştırıp, doğruysa kilidi açıyor.
Samsung'da işler farklı. Apple FaceID gibi Samsung ekran içi parmak izi okuyucusu, parmağın üç boyutlu taramasını yapıp ona göre kilidi açacak.
Bu patent ile de ekranın tamamını parmak izi okuyucusuna çeviriyor Samsung.

Artık ayak parmağımla da açabilirim telefonu. S7 ile 6-7 parmak kaydetmiştim ellerimin.

Ekrandan parmak izi okuyucusu olma ihtimali yüksek. A7 2018 gibi yana alirlar mi bilemiyorum yana almak daha mantıklı. Çünkü ilk jenerasyon ekrandan parmak izi okuyucusu şu an kullanilan cihazlar normal parmak izi kadar seri çalışmıyor. Samsung parmak izi hızı konusunda çok çok iyi olmadi rakiplerine göre bence.

Ahize konusuna gelirsek daha önce Xiaomi ekrandan ahize sistemini kullandi MI MIX modelinde kullanıcılar tarafindan ahize tarafinda şikayetler gelmeye başladı.

S11'i bekleyim o zaman. xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…