Note Edge Android 11 kurulumu

Uzun yıllar boyunca Samsung kullanmış birisi olarak 2 yılını doldurur doldurmaz hep Custom ROM ile kullandım düzgün ROM bulunca çok iyi oluyor. Sanki güncel bir telefon kullanır gibi bir de root ile gelen ekstra özelliklerde var. Sıkılınca farklı ROM'a geçip telefon yenilemiş gibi de hissettiriyor. Boş verin stock ile uğraşmayın

APK ile Android sürümünün yükseltildiğini ilk defa görüyorum. Size tavsiyem XDA dışında hiçbir yerden ROM indirmeyin.

Bu işi bilmiyorsanız meraklıysanız Samsung en kolay ROM yüklenen telefonlardan biris X'da da çok güzel ROM'lar oluyor. Deneye deneye bulursunuz ve zevklidir. Ama merakınız yoksa hiç bulaşmayın

APK ile Android sürümünün yükseltildiğini ilk defa görüyorum. Size tavsiyem XDA dışında hiçbir yerden ROM indirmeyin.
APK ?
Telefon kapanıp açılıp duruyor tamire verdim hiçbir şey yapamadılar stock ROM atarsam düzelir diye düşünüyorum bir tane orijinal stock ROM buldum Custom değil atmak istiyorum hangi Odin sürümü kullanacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı