Hocam burada Türkiye ROM'undan bahsediyor hangi linkten indiriceğim acaba?
Güncelleme seçme tuşu yokOnu da buradan indireceksiniz:
Kurulum için bu dosyayı seçeceksiniz. Telefon yeniden başlatma dediği zaman dosya yöneticisinden bunun ismini kopyalayıp MIUI 13.0.1 dosyasına yapistiracaksiniz.![]()
Download V13.0.5.0.RGCTRXM - Xiaomi Redmi Note 11 Global (Turkey) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.5.0.RGCTRXM - Xiaomi Redmi Note 11 Global (Turkey) - Global Stable - spes_tr in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
MIUI 13 yazısına defalarca tıklayın.Güncelleme seçme tuşu yok.
Hocam yaptım bir şeylere tıkladım oldu.
Redmi Note 11 MİUİ 13.0.16'da bile Android 11.Buradan indirme yapın.![]()
Download V13.0.1.0.SGCTRXM - Xiaomi Redmi Note 11 Global (Turkey) - Global Stable in MiFirm
Download firmware, ROM V13.0.1.0.SGCTRXM - Xiaomi Redmi Note 11 Global (Turkey) - Global Stable - spes_tr in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi downloadmifirm.net
MIUI 13.0.1 ile Android 12 gelmiş ama MIUI 13.0.5 ile Android 11 olarak devam etmiş.
Bir nevi sürüm düşürme yaptığımız için bu şekilde yapabilirsiniz:
Rehber: MIUI Sürümleri Arası Geçiş - PC Olmadan
Selam, Bugün PC olmadan MIUI sürümleri arası geçiş yapacaginizi anlatacagim. NOT: OEM kilidi zorunlulugu yok. Yani acik veya kapali olmasi sart degil. Adim 1: Kullanmis oldugunuz ROM ve kurmak istediginiz ROM dosyasini indirin. Adim 2: Ayarları açın ve telefon hakkında > MIUI sürümü yazan...www.technopat.net
İstediğinize tıklayınHocam Xiaomi server yazısına tıklamam lazım.
Hocam bu Android 12 olan sürüm global mı TR mi?
Hocam peki android 12'yi manual olarak yüklediğim için güncellemeler gelicek mi miui 14, güvenlik yaması gibi?TR ROM'u hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.