Note Fan Edition F/P bir cihaz mıdır?

Slcbasgu23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar telefonun fiyatı düşmesi ile birlikte ithalatçı Note 8 fikrimden vazgeçip Note FE'yöneldim. O kadar para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Sizce bu telefon bu parayı hak ediyor mu batarya kısmı benim için biraz önemli. Oyun oynayı seven, dizi izleyen biriyimdir. Bu cihaz beni kaç sene çok çok rahat götürür? Son olarak ise bu cihaz orta segment midir yoksa üst segment midir?

Kesinlikle Samsung dışında telefon almayı düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
F/P bir cihaz değil, aynı donanıma sahip S7 modeli 300-400 tl daha ucuz. Onun yerine S7 ve Mi6 almanı öneririm. Note FE üst segment bir modeldir, orta segment değil.
Peki İthalatçı note 8 almak ne kadar mantıklı ithalatçı olması sıkıntı yaratır mı ? 3300 TL ithalatçı telefon almak biraz korkutuyor açıkçası.

Sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağının garantisini kimse sana veremez. Note 8 kronik sorunları olan bir model değil. İthalat garanti servislerin kalitesi distribütör servislerine göre sorgulanacak cinstedir. O fiyata Note 8 distribütör fiyatına göre daha mantıklı.

Sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağının garantisini kimse sana veremez. Note 8 kronik sorunları olan bir model değil. İthalat garanti servislerin kalitesi distribütör servislerine göre sorgulanacak cinstedir. O fiyata Note 8 distribütör fiyatına göre daha mantıklı.
Şimdi benim bütçem 3300 TL uzun yıllar gidecek bir telefon arıyorum. Note 8 ithalatçı alsam o fiyatı verip hemde ithalatçı olması beni korkuya düşürüyor. Note FE alsam da kimse önermiyor. Htc Xiaomi Sony Oneplus Sony tarzı telefonlarda almak istemiyorum açıkçası.

Note FE modeli de ithalat garantili bir modeldir, iyi telefon ancak daha ucuz fiyata S7 var Samsung tarafında var. Diğer markalarında o fiyatta güzel modelleri var. İthalat garantili ürün almak istemiyorsan Türkiye garantili modellere yönel. Iphone 8, 7 Plus, 7 modellerine de bakabilirsin.

Note FE modeli de ithalat garantili bir modeldir, iyi telefon ancak daha ucuz fiyata S7 var Samsung tarafında var. Diğer markalarında o fiyatta güzel modelleri var. İthalat garantili ürün almak istemiyorsan Türkiye garantili modellere yönel. Iphone 8, 7 Plus, 7 modellerine de bakabilirsin.
İthalatçı da distribütör de fark etmez. Samsung cephesinden almak istiyorum sadece ya da iphone. İphonelerin de bataryası pek iç açıcı değil bütçem iphone 7' ye yetiyor o fiyatada o özellikler değmez bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı