2300 TL'ye Note Fan Edition Kaç Sene Kullanılır?

Slcbasgu23

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HTC u11 almak istemiyorum sebebi ise bataryasının uzun süre gitmemesi ve görünümünü beğenmemem. OnePlus modellerinede sıcak bakmıyorum. Birkaç gün içerisinde Samng Note Fan Edition siparişini vereceğim beni kaç sene götürür 2300 TL'yi fazlasıyla hak ediyor mu ?

Teknolojinin her geçen gün değişmekte olduğunu göz önüne alırsak ne kadar götüreceği beklenti ve isteklerine bağlı. Distribütör firma garantisi olmayan ürünleri pek önermem. 2400 TL civarı S7, 2700 TL gibi de S7 Edge gibi güçlü modeller dururken, O fiyata İthalatçı garantili almak mantıklı gelmiyor. Note serisi alacağım diyorsan da Note 5 al derim.

Donanım olarak birebir aynılar S7 Edge modeliyle, batarya olarakta S7 Edge daha iyi. Batarya senin için önemliyse S7 edge alman daha doğru. Note FE modeli hoşuna gitmişse bunu da alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı