Note FE vs A5 2017

Note FE al ve hayatını yaşa

Orta segment cihazların hiçbirinde OIS yok. A5 bizzat kullanmış olduğum bir model ve kesinlikle kasma sorunu yok. Bir oyun telefonu değil zaten, bunu önce bir öğren GPU olarak yetersiz zaten.
Merak etme ben biliyorum dünya telefon kullandım tartışmak istemiyorum daha ben oyun telefonu mu dedim millet okadar parası oluyor o cihazı alıyor oyun da oynamasın mı oyunu geçtim uygulama doldursun biraz ben görürüm o cihazı ben kullandım 1 ay neyse berwar kapatalım bu konuyuda
Demek hiçbir orta segment de oıs yok neden htc a9 da var htc u Play da neden var az araştırma yapın lütfen Vestel z10 da bile oıs var araştırın lütfen neyse iyi akşamlar

Senden mi öğreneceğim neyin ne olacağı? U Ultra, A9 modellerini örnek gösteremezsin onlar eski modeller güncel cihazlarda durum böyle. Z10 modelinde var ama o da kamera olarak kötü. Uygulama doldurmakla bir şey olmaz kafadan sallama ben J7 Prime uzun süre kullandım 40 uygulama falan vardi hiçbir şekilde kasmiyordu.

Dünya kadar telefon kullanman benim için bir şey ifade etmiyor bu telefonları sadece sen tek kullanmamissin. Ikide bir çıkıp ben bilmem bu kadar telefon kullandim diye de aklınca kendini haklı çıkarma.

Bu fiyattaki telefonlarda da elbette OIS olması gerekirdi ama artık neredeyse hiç yok. Zenfone 3 modelinde vardi bu fiyatta o konu da avantaji olan. Bir daha da bana araştırma yapma nasihati da verme senden nasihat alacak değilim. Konuyu da uzatma.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı