Notebook bip bip sesi sonrası kendini kapatıyor

Walorac

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha dün laptopum mis gibi çalışırken, bu öğleden sonra açtığımda bip bip sesi gelmeye başladı. Daha sonra laptopun elektriğini kestim ve 5 dakika bekledim. Ardından laptopu açtığımda masaüstüne kadar gelebildim ancak 12-13 bipten sonra bilgisayar kendini kapattı. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Şuanda tatildeyim. Cevap biraz geç geldiği için özür dilerim. Video çekemem ama biraz araştırma yaptım bu konuda. Bip sesi "Bip" diye değil uzun bip gibi geliyordu. Hiçbir tabloda 12-13 bip sesindeki sorunu göremedim. Edit: Monster Abra A5 v1.1.2 incelemesine baktım. Laptopum olur kendisi. Kasanın altında 2 ızgara gibi delik var. Ben de büyük olanın içerisinde iki beyaz parça görülüyor, ama incelemede bir tane var. Herhangi bir parça yerinden çıkmış olabilir mi? Ayrıca HDTune Current Pending Sector hatası da veriyordu. Ses hddden geliyor olabilir mi?

Lütfen, bilgili biri yardımcı olabilir mi? Çok ihtiyacım var.

@Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı