Notebook, çantaya ne şekilde konmalıdır?

tek_goz_olaf1

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Soru biraz ilginç olabilir, hak veriyorum ancak hayatımda daha önce notebook taşıma olaylarına girişmedim ve ters bir şey yapmaktan korkuyorum.

Uzun bir yolculuğa çıkacağım. Elimde Monster Tulpar T7 serisi bir laptop var ve yanında sırt çantası göndermişlerdi. Onunla taşımayı düşünüyorum ancak bilgisayar çantanın neresine, ne yönde, ne şekil konmalı ki zarar görmesin gibi konularda pek bir bilgisizim :) Araştırma yaptım ancak bir sonuç bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle tereddütünüzü anlayabiliyorum. Soru gayet yerinde.

Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda sallanmalarda zarar görecek bir HDD olmadığından herhangi bir şekilde koyulabilir. SSD kullananlar sallanmalarda zarar görmediği için içiniz rahat olsun.

Kasayı korumak ve ezilmelerden kaçınmak için kenarları sert, korumalı bir yapı tercih edilmeli. Hayırlı olsun yeniden. Rahat olun, hiçbir şey olmaz.

Overload, yani çantanızı tamamen doldurmayın. Laptop'a rahat bir yer bırakın gerisi önemli değil.

Keşke çantanın özellikle iç kısmının görsellerini paylaşsaydınız. Dikkat çeken bir şey olursa uyarırdık.

Öncelikle tereddütünüzü anlayabiliyorum. Soru gayet yerinde.

Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda sallanmalarda zarar görecek bir HDD olmadığından herhangi bir şekilde koyulabilir. SSD kullananlar sallanmalarda zarar görmediği için içiniz rahat olsun.

Kasayı korumak ve ezilmelerden kaçınmak için kenarları sert, korumalı bir yapı tercih edilmeli. Hayırlı olsun yeniden. Rahat olun, hiçbir şey olmaz.

Overload, yani çantanızı tamamen doldurmayın. Laptop'a rahat bir yer bırakın gerisi önemli değil.

Öncelikle anlayışınız daha sonra ise cevabınız için teşekkür ederim çantayla birlikte taşırken biraz daha rahat olabilmek adına laptop kılıfı almayı düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla Monster dış kasada bayağı bir kalitesiz ürün kullanıyormuş haliyle iki kat dikkat etmek gerekiyor.
Keşke çantanın özellikle iç kısmının görsellerini paylaşsaydınız. Dikkat çeken bir şey olursa uyarırdık.
Hocam şuan ne yazık ki telefon kamerasında yazılımsal bir sıkıntı yaşıyorum sürekli kapanıyor bu sebeple çekemedim.

Öncelikle anlayışınız daha sonra ise cevabınız için teşekkür ederim çantayla birlikte taşırken biraz daha rahat olabilmek adına laptop kılıfı almayı düşünüyorum. Duyduğum kadarıyla Monster dış kasada bayağı bir kalitesiz ürün kullanıyormuş haliyle iki kat dikkat etmek gerekiyor.

Hocam şuan ne yazık ki telefon kamerasında yazılımsal bir sıkıntı yaşıyorum sürekli kapanıyor bu sebeple çekemedim.
Monsterla ilgili düşünceleriniz doğru :) Çanta yapısını bilmediğimden ben şu konuda uyarabilirim; cihaz çantanın içinde sabit dursa daha sağlıklı olur. Yani çantanın içinde gezinmesin.

Mesela ben şunu kullanıyorum. İki tane cihaz koyulabiliyor. Birisi iç kısma, diğeri de sırta gelen arka kısma. Ben tek cihaz taşırken sırt kısmına gelen göze koyuyorum çünkü tam oturuyor ve hiç hareket etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı