Notebook da işlemci değişimi

sehmuz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Dizüstü bilgisayarlarda parça değişimi olabiliyor mu ? Recep abiden bir kaç kez gördüm ekran kartı ve RAM değiştiriyordu fakat ben işlemci değiştirmek istiyorum. i5 ten i7 ye geçmek istiyorum. İşlemci soketine baktım 988B rPGA imiş. Olabiliyorsa bu tip işlemciler nerede satılıyor ?

Bildiğim kadarıyla işlemci değişmiyor. Zaten ekran kartları da bazı özel olarak üretilmiş notebooklarda değiştirilebiliyor.

Benim kıyıda köşede duran bir laptopum var. Onda değişiyor. Bi açıp bakmanızda ve ya ilgili videoları aramanızda fayda var.

Toplamak başka değişim başka. Biraz araştırarak bazı laptoplarda işlemci değişimi olabileceğini görebilirsiniz.
Bu da benim laptop modelimle aynı olan bir kullanıcının örnek fotoğrafı.

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    305 KB · Görüntüleme: 415
Herkese merhaba. Dizüstü bilgisayarlarda parça değişimi olabiliyor mu ? Recep abiden bir kaç kez gördüm ekran kartı ve RAM değiştiriyordu fakat ben işlemci değiştirmek istiyorum. i5 ten i7 ye geçmek istiyorum. İşlemci soketine baktım 988B rPGA imiş. Olabiliyorsa bu tip işlemciler nerede satılıyor ?
Servisine sor birde bakkala sor onlar yapmaya çalışırken bozduklarının parçalarını satar.
ARK | Intel® Core™ i5-3360M Processor (3M Cache, up to 3.50 GHz) bu benziyor ve.
ARK | Intel® Core™ i7-3612QM Processor (6M Cache, up to 3.10 GHz) rPGA

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı