Notebook ekran gidip gelme problemi

Batarya neden acaba
HP marka bir notebook aslında kendim nasıl bir GPU olduğunu bile sınıflandırmam bilgim yok intertten izlediğim videolar kadarıyla değiştiririm demiştim ki başka laptop ve notebooklarda izleyerek çok şey yaptım . Buraya resim yüklesem yardımcı olur musunuz
1569935317122..jpg

Bu notebook iç dizayn olarakta diğerlerinden çok farklı geldi bana işlemci veya GPU alt tarafında mı kalıyor
Resimlerden fikir yürütüp yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim
Bide ram , harddisk o şeyleri de görünür de yok.
1569936240696..jpg

ikinci resim ise klavyenin alt tarafıdır

Son düzenleme:
Laptobun fansız pasif soğutmaya sahip sanırım, grafik kartı slotlu değil görsellere göre. Batarya ve fişi çıkarıp saç kurutma makinasıyla ya da makinesiyle(TDK'ya göre makina yanlış değil) 7dakika gibi gezdirerek ısıt, sonrasında soğusun. Soğuduktan sonra toplayıp batarya ve fişi takıp tekrar dene. Çalışırsa çözüm geçici ama sorunun grafik kartı olduğu kesinleşir.

GPU değişikliği demiştiniz
Mümkün değil mi değiştirmek başka bir notebook var ondan söküp takamazmiyim
Bir bilgisayarcıya sordum iki gün elinde durdu 350 TL ye yaparım falan dedi

Fön makinası ile ısıttım değişen birşey olmadı
Hocam yapmayın bir daha. Fön makinesi onaracak kadar ısı veremez ve diğer aksanları da bozabilir tekrar denemeyin lütfen düzeleceği varsa da düzelmez. Profesyonel servisler aliminyum ile sağlamca sararak onarılacak yerleri açıkta bırakacak şekilde 400 dereceye kadar ısı verirler ki fön makinesi asla bu ısıya çıkamaz. Benim tavsiyem bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı