Notebook Ekran Kartı Aşırı ısınma Sorunu 95 °C

kemal113

Hectopat
Arkadaşlar Furmark Programıyla 95 Dereceye kadar çıkıyor LoL Vs gibi Oyunlara girdiğimde bu ısı 98 - 105 arası değişiyor Nedenini bir türlü anlamadım.Aşırı tozlanmıştır diye notebook'u söküp içini temizledim ama değişen bir şey olmadı İnternetten video falan izlediğimde sıcaklık 80 dereceye falan çıkıyor Hala Sıcaklık değerleri aynı sizce sorun neden kaynaklanıyordur Yardımcı olursanız Sevinirim.

Notebook Soğutucumda Var Sürekli Çalışır Vaziyette.

PC Markası: Samsung NP-S3511-S01tr

Ekran Kartı:Nvidia GeForce 315m

İşlemci:İntel Core i5-480M 2933 Mhz

RAM:4 GB DDR3 1066 Mhz

RESİMLER

BOŞTAYKEN

sehc.png

YÜKTE

o969.png

GPU-Z

BOŞTAYKEN

mt1c.png

League Of Legends Oynarken Grafikler Orta derecede 1366x758 Ortalama Oynadıgım Süre 10 Dk

t2wo.png

Furmark Programı Stres Testi Uygulayınca Süre:2dk 17 sn

c0u1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Gpu-z indirip Ekran görüntüsü koyabilirseniz daha çok yardımımız dokunur. Ayrıca buradan boştayken ve oyun oynarken Gpu load kısmına bakar mısınız ?

Gpu-z indirip Ekran görüntüsü koyabilirseniz daha çok yardımımız dokunur. Ayrıca buradan boştayken ve oyun oynarken Gpu load kısmına bakarmısınız ?
Şuan dediğinizi yapıyorum birazdan resimleri ekleyeceğim.

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

Gpu-z indirip Ekran görüntüsü koyabilirseniz daha çok yardımımız dokunur. Ayrıca buradan boştayken ve oyun oynarken Gpu load kısmına bakarmısınız ?

GPU-Z Resimlerini Ekledim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı