Notebook ekran temizliği nasıl yapılır?

saulgoodman33

Hectopat
Arkadadaşlar merhaba. Notebook ekranında oluşan kirleri ekranı çizmeden temizlemenin kolay bir yolu var mı? İnternette satılan kimyasal solüsyonlar gördüm bunlar güvenli midir? Önerileriniz varsa paylaşırsanız iyi olur. Siz ekranınızı nasıl siliyorsunuz?

Özel bir sıvıya bence gerek yok. Mikrofiber bir bez ve su işinizi görür. Bezi hafiften suya dokundurup iyice sıkın (nemli olsun yani bez) önce onla hafiften asla bastırmadan silin, daha sonra bezin kuru tarafı ile de bir kez daha temizleyin.

Her türlü ekran gözlük temizleme bezi ile silinebilir önemli olan çok fazla baskıda bulunmamak. Bende fotoğraf makinamın lenslerini temizlemek için kullandığım bir lens temizleme suyu var onu kullanıyorum. Ama herhangi bir ekstra solüsyona ihtiyaç duyacağını sanmıyorum, nemli bir bez ile önce bastırmadan silip sonra da kuru gözlük beziyle üstünden geçebilirsin. 3günde 1 temizlersen çıkmayacak kadar yoğun lekeler de oluşmamış olur.

Ben gerektikçe uzun zaman önce herhangi bir marketten almış olduğum ıslak mendil benzeri gözlük silme bezi kullanıyorum. Çok basit bir çözüm, tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı