Resmini çekip atabilirim tam olarak neresi sıkışıyor anlamıyorum.Fan sıkıştığı için olabilme ihtimali var mı ?
Atabilirsen iyi olur.resmini çekip atabilirim tam olarak neresi sıkışıyor anlamıyorum.
Resimleri yükleme konusunda sıkıntı yaşadım ama işte:Atabilirsen iyi olur.
Resimleri yükleme konusunda sıkıntı yaşadım ama işte:
1- 20201221_133725 - Hızlı Resim
2- 20201221_133734 - Hızlı Resim
3- 20201221_133751 - Hızlı Resim
Kulak pamuğu ile temizlenir mi? çünkü bende bunu temizleyecek pek bir şey yok.Hocam fanlar bayağı kirlenmiş.
Temizlerseniz sorun düzelebilir.
Anakartı çıkartın tamamen sonrasında fanı ayırın, kulak çubuğuyla temizlenebilir, sökmüşken işlemci, ekran kartına da bir termal macun değişikliği yapın. Her parçanın doğru yerde olduğundan, bazı kabloların başka yerlere temas etmediğinden emin olun.Kulak pamuğu ile temizlenir mi? çünkü bende bunu temizleyecek pek bir şey yok.
Normal koy...
Maalesef bu bahsettiğini yapamam çok zahmetli ve daha önce eski laptopumu yapmış olmama rağmen bunu yapmaya korkuyorum, sadece fanı çıkarsam olmaz mı?Anakartı çıkartın tamamen sonrasında fanı ayırın, kulak çubuğuyla temizlenebilir, sökmüşken işlemci, ekran kartına da bir termal macun değişikliği yapın. Her parçanın doğru yerde olduğundan, bazı kabloların başka yerlere temas etmediğinden emin olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.