Notebook HP vs Dell

Ekrem_45

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni PC alacam ama kafam çok karışık. İlk başta Monster düşünüyordum ama her yerde plastik kasa falan sorun çıkarıyor diye okuyunca vazgeçtim. Msı'larda eski malzeme var aynı fiyatlarda o yuzden Msı'dan da vazgeçtim. Şimdi 2 PC arasında kaldım. Biri Dell'in 7559 modeli diğeri de HP'nin:
HP PAVILION GAMING 15-BC004NT CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-8GB-1TBHDD-15.6"-GTX960-W10 Modeli.
Şimdi HP metal kasa bi de klavye aydınlatması var. Dell'in inceleme videolarında plastik kasa gibi duruyor bi de aydınlatması yok sanırım klavyenin. Sizin fikriniz ne acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside aynı özelliklerdedir. Ancak Dell İnspiron 7559 modelinin çoğu sitede optik sürücüsü yoktur bu yüzden biraz daha uygundur. Evet aydınlatması yok gibi bende çoğu inceleme videosunu izledim.

HP oldum olası hep bir sorunlarla kalmıştır aklımda. Dell'in bu yeni çıkardığı ürün baya beğeniliyor. Hatta bu konuya bakarsan Dell'i alacağını düşünüyorum. :)
4000₺ Gaming Laptop Önerisi
aynen her yerde görüyom ben de nerdeyse her kullanan ışık sızması var diyo o yuzden biraz soğuk kaldım o modele

Hp nin kasası metal değil ki. Hatta bi kullanıcı malzeme kalitesini hiç beğenmemisti. Bence de malzeme kalitesi eksi bir puan. Bi vatan teknosa gibi mağazalardan ürün kodu aynı cihazı bulup bakmalısın. Kasalar her ürün de aynı değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı