Notebook için 32 GB RAM önerisi

Var ama biraz pahalı. Cihaz nedir? Ne için istiyorsunuz?

Legion 5 Pro RTX 3070 hem oyun hem de mühendis işleri için proje ve tasarım. Bir de ben bu laptoptaki mevcut 16 GB(8*2) RAM'i ne yapabilirim? İkinci elden satsam hızlı alınır mı?

Legion 5 Pro RTX 3070 hem oyun hem de mühendis işleri için proje ve tasarım. Bir de ben bu laptoptaki mevcut 16 GB(8*2) RAM'i ne yapabilirim? İkinci elden satsam hızlı alınır mı?
Deneyebilirsiniz hocam. Biraz da fiyatı uygun tutun. Satılır diye düşünüyorum. Mühendislik için bazı programlarda RAM gerekebiliyor.

Güncel en ucuz ikinci el fiyatının %10-20 altına koyun kısa sürede satılır diye düşünüyorum.
Markaya, özelliğe göre değişir, ortalama 500'e koyarak hızlıca satarsın.

Evet özellikle 3D programlarda çok yararı oluyor ama işte markalar RAM olarak çok fark ediyor hepsi aynı değil.
Güncel en ucuz ikinci el fiyatının %10-20 altına koyun kısa sürede satılır diye düşünüyorum.
Markaya, özelliğe göre değişir, ortalama 500'e koyarak hızlıca satarsın.
Anladım o şekilde yapacağım o şekilde ordan tek RAM parası çıkar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı