meliharslan
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Tercüman
Lenovo G570 dizüstü bilgisayarım var. Yeni bilgisayar almaktansa kendiminkini modifiye etmeye karar verdim. Ram arttırmayı düşünüyorum ve şuan üstünde 4gb ram bulunuyor. İçini açıp baktım bir port boşta yani ikinci bir ram mantıklı olacak. Vatan'da notebook için ram ararken kafamda birkaç soru oluştu. Bilgili arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim.
1. CL9-CL11-CL10 gibi bir bilgi var ramlerde farkı nelerdir kendi bilgisayarım için uyum gerektirir mi?
2. Hemen hemen her ramin MHz değeri farklı bilgisayarımda uyum veya ısınma problemi yaşar mıyım? En yüksek MHzli daha iyi tabiki farkı ne olur?
3.Bazılarında tek modül yazıyor farkı nedir?
4. Aralarında enerji tüketimi farkı var mı ve bilgisayarıma uyumlu olanı almam mı gerekir?
@Recep Baltaş
1. CL9-CL11-CL10 gibi bir bilgi var ramlerde farkı nelerdir kendi bilgisayarım için uyum gerektirir mi?
2. Hemen hemen her ramin MHz değeri farklı bilgisayarımda uyum veya ısınma problemi yaşar mıyım? En yüksek MHzli daha iyi tabiki farkı ne olur?
3.Bazılarında tek modül yazıyor farkı nedir?
4. Aralarında enerji tüketimi farkı var mı ve bilgisayarıma uyumlu olanı almam mı gerekir?
@Recep Baltaş
Son düzenleme: