hacistar
Megapat
- Makaleler
- 12
Daha fazla
Bir oyuncu olarak SSD almak istesem tavsiye edebilir misiniz ? En az 250 GB olsun istiyorum. Aslında performans artışı için Sata 3 7200 rpm Notebook Hard Disk aldım. Yarın gelecek. Ama doğru olan ne ise onu yapalım, isterseniz iade edebilirim. Acil yardim edin lütfen. 
Edit; Bütçe düşük olduğu icin SSD'ye bilerek yönelmedim. Çift hard Disk de Notebook da tüketimi artırı. Ufak Bluray Dizi-Film ve wav. formatinda Müzik arşivi yapıyorum. Ayrıca yeni nesil oyunları da oynuyorum. Az kaldı çatlayacağım bu dolar yüzünden.
Edit 2; SSD 250 GB almaya karar verdim. Umarım Hard Disk ile kullanabilirim. Ama hangisini alacağım uygun fiyat ve performansları nasıl ?
- - - Güncellendi - - -
Bunlardan birini mi almalıyım? Nasıl bir tercih yapmalıyım?
Alternatif site;
- - - Güncellendi - - -
http://www.gold.com.tr/samsung-250-g...-mz-7te250bw_u
Bu linkteki SSD'yi satın aldım. Gamebook'un içini actım. Toplam 2 tane Hard Disk yuvası var. SSD'yi boş olanına takacağım. Fakat bunun için metal vidalanan kılıfı nereden bulacağım?
Edit; Bütçe düşük olduğu icin SSD'ye bilerek yönelmedim. Çift hard Disk de Notebook da tüketimi artırı. Ufak Bluray Dizi-Film ve wav. formatinda Müzik arşivi yapıyorum. Ayrıca yeni nesil oyunları da oynuyorum. Az kaldı çatlayacağım bu dolar yüzünden.
Edit 2; SSD 250 GB almaya karar verdim. Umarım Hard Disk ile kullanabilirim. Ama hangisini alacağım uygun fiyat ve performansları nasıl ?
- - - Güncellendi - - -
- VATAN COMPUTER - SAMSUNG - 250GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520MB) SSD - Solid State Disk
- VATAN COMPUTER - OCZ - 256GB Agility 4 Serisi Sata 3.0 SSD (420MB Okuma / 410MB Yazma) - Solid State Disk
- Kingston 240GB V+200 Serisi Sata 3.0 Cache SSD (535MB/480MB) | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Bunlardan birini mi almalıyım? Nasıl bir tercih yapmalıyım?
Alternatif site;
- Samsung 250 GB 2,5 SATA3 840 EVO 540/520Mb MZ-7TE250BW - Gold.com.tr
- Kingston 240 GB 2,5 SATA3 V300 7mm ORM-SV300S37A/240G - Gold.com.tr
- Sandisk SDSSDHP-256G-G26 SSD Disk - Gold.com.tr
- - - Güncellendi - - -
http://www.gold.com.tr/samsung-250-g...-mz-7te250bw_u
Bu linkteki SSD'yi satın aldım. Gamebook'un içini actım. Toplam 2 tane Hard Disk yuvası var. SSD'yi boş olanına takacağım. Fakat bunun için metal vidalanan kılıfı nereden bulacağım?
Son düzenleyen: Moderatör: