Notebook için uygun RAM nasıl bulunur?

JADIS

Decapat
Arkadaşlar merhaba, sistemimde 4 GB RAM var. 8 GB RAM alıp, 12 GB'a yükseltmek istiyorum. Uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız? bildiğim kadarıyla MHZ ve DDR aynı olmalı.

Uygunsa bunu alacağım:

Kingston Ntb 8Gb 2133Mhz Ddr4 Kvr21S15S8/8

Dosya Ekleri

• mainboard.png
    mainboard.png
    8,6 KB · Görüntüleme: 54
  • memory.png
    memory.png
    9,2 KB · Görüntüleme: 45
  • sdadas.png
    sdadas.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 47
  • cpu.png
    cpu.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 50
Anakartın ram teknolojisinin aynı olması kullanmanız için yeterli. Lakin optimum performans alabilmeniz için frekans değerleri de söylediğiniz gibi uyumlu olmalı. Ekte ki görüntülere bakarsak halihazırda kullandığınız bellek 2133Mhz frekans değerine sahip Ddr4 tipi bellekler. Linkte ki belleğe baktığımda uyumlu olduğunu görüyorum. Herhangi bir sorun çıkmaz :)

Anakartın ram teknolojisinin aynı olması kullanmanız için yeterli. Lakin optimum performans alabilmeniz için frekans değerleri de söylediğiniz gibi uyumlu olmalı. Ekte ki görüntülere bakarsak halihazırda kullandığınız bellek 2133Mhz frekans değerine sahip Ddr4 tipi bellekler. Linkte ki belleğe baktığımda uyumlu olduğunu görüyorum. Herhangi bir sorun çıkmaz :)

Teşekkür ederim ☺ almamak için bir nedenim kalmadı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı