Merhabalar. Benim eski laptopumda Pentium T4300 işlemci takılı. Elimde bir tane i3 2.nesil işlemci var. Uyumlu olur mu? Ben olmaz diye düşünüyorum.
Merhabalar. Benim eski laptopumda Pentium T4300 işlemci takılı. Elimde bir tane i3 2.nesil işlemci var. Uyumlu olur mu? Ben olmaz diye düşünüyorum.
Dell İnspiron 1545.Bilgisayarının marka ve modelini söylersen daha rahat yardımcı olabiliriz.
T4300 ile i serisinin hiçbir işlemcisi uyumlu değildir.
P serisi uyumludur nesil 1 i3 i5'ler ile.
Anlamadım uyumlu bir işlemci yok mu Petium'dan güçlü?
Anladım teşekkür ederim. Yeni sistem toplama vakti geldi de geçti.Maalesef çünkü sizin anakartınız DDR2 destekli.
Ama istediğiniz işlemciler DDR3 destekli işlemciler.
Ayrıca soket farkıda mevcut.
P N İ serilerinin tamamı DDR3 DDR4 destekli destekli.
Anladım teşekkür ederim. Yeni sistem toplama vakti geldi de geçti.
2009 model emektar. SSD ile Windows 10 kullanıyorum Chrome'da takılmaya yetiyor. Yeni sistem toplamak istiyorum ama işte bazı sıkıntılar var. Yani, düzelicez işte, şu olaylar bi bitsin hesabıAynen senin cihazda bayağı bir eski.
2009 model emektar. SSD ile Windows 10 kullanıyorum Chrome'da takılmaya yetiyor. Yeni sistem toplamak istiyorum ama işte bazı sıkıntılar var. Yani, düzelicez işte, şu olaylar bir bitsin hesabı![]()
Teşekkürler. Ama 120 GB yeteceğini sanmıyorum. Bu arada bu laptopu satsam kaç lira eder acaba?Cihazın SSD'sini sök yeni sistmde kullanabilirsin.
Diğer türlü Allah yardım etsin.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.