Notebook mu Galaxy Tab 2 mi ?

fatih05dogan

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2012
Mesajlar
51
Elimde kutusu hiç açılmamış bir Samsung Galaxy Tab 2 7.0 var.
Evde başka bir tablet daha var 200 tl bile etmeyen skypad cinsinden. Tabii ki istediğim performansı alamıyorum bu tabletten.
Yalnız evde laptop yok. Takıldığım nokta şu, bu samsungu satıp üzerine 200-250 tl koyarak 1000 tl civarı bir laptop alsam mı daha iyi olur yoksa direk kutusunu açıp kullansam mı? Bu galaxy tabde laptopta yapabildiğim işlemleri yapabileceksem ne ala. Birde daha önce hiç bir ürün satmadığım için pek bilgim yok bu konuda, elimdeki kutusu açılmamış samsung galaxy tab 2 yi ne kadara satabilirim?
Görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
 
Acikcasi laptopu oyun icin almiyorum. Yapacagim en agir islemler video donusturmek, slayt yapmak vs olacak. Bu islemleri tablette laptoptaki kadar rahat yapamayacagim sanirim. Ana yinede galaxy tab 2 yi 1000 tllik bid lap top a degismeli miyim bilmiyorum. Bu arada bu mesaji tabletten attigim icin boyle oldu kusura bakmayin.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı