Notebook mu? Toplama PC mi?

DominicToretto

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 11.sınıf öğrencisiyim. Bir bilgisayar alicam. Fakat notebook mu ? Yoksa toplama PC mi? Karar veremiyorum. Yaz tatilinde sadece memlekete gidiyoruz. PC toplamak daha mantıklı sonuçta oyun oynamaya değil tatile gidiyorum.Lütfen sizde yol gösterin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdilik bir masaüsttü bilgisayar al. Üniversiteyi dışarıda kazan, kazandıktan sonra da sat ve dizüstü al. Yok ben tatilde de oyun oynamak istiyorum dersen, notebook alabilirsin. Ya da TV'ye bağlayayım, film dizi izleyeyim, arkadaşlarımla gamepad ile oynayayım dersen yine notebook olabilir. Fakat sadece kişisel kullanım için PC alabilirsin. Bu durum biraz yaz tatilinde ne yapmak istediğine de bağlı.

Oyun oynayacaksan herzaman masaüstü. Hem ucuz oluyor hemde daha iyi performans alıyorsun. Ama sen üniversite'ye gidiyorsan bilgisayar lazımsa o zaman laptop alıcaksın. Laptop evde olmadığın yerde iş gören bir makinedir. Mesela masaüstünü yemek yerinde kurup oynayamassın. Ama laptop oluyor ama biraz da kazık oluyor oyun laptopları. Yani kısacası özet olarak oyun oynayacaksan masaüstü iş vb. ise laptop ama sen hem oyun hem iş diyosan biraz para biriktirip oyun laptopu alabilirsin.

Aslında gelişen teknoloji ile masaüstü vs notebook karşılaştırmasının kalmayacağını düşünüyorum. Artık ekran kartların da kısılma olmadan takılabiliyor, yanında taşımak istiyorsan 1050 ti notebooklar var. Benim görüşüm.

Dostum ben okulumdan 90km kadar uzaklıkta olduğum için sürekli yer değiştiriyorum bu nedenle notebook kullanıyorum ancak sen herhangi taşıma gereksinimi duymuyorsan tabii ki toplama pc almalısın çünkü düzgün topladıktan sonra çok daha ucuza çok daha performanslısını alabiliyorsun.

Not: Notebook kullanmama rağmen sadece tatillerde kullanma imkanım olmasına rağmen notebook ekranı küçük geldiği için monitör kullanıyorum.

image.png
image.png
image.png
Cevap verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Tercihim toplama PC olucak.

Sizce bu sistem nasıl ? Parasını hak edermi ? GTA 5, Far cry 4 , FALOUT 4 vs. Bu oyunları fps kaybı olmadan ultrada oynayabilirmiyim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı