Notebook Önerisi ?

mustafa541

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Benim Elime Bu Aralar 10.000TL Para Geçeçek 5.000TL Dizüstü Bilgisayar İstiyorum Gerisini Ps4 Falan Alcam Oyuna Yatırcam Bide Kulaklık Falan Baya İyi Olması Lazım Sogutması İyi Olması Lazım Eğer İncelemesi Varsa Technopatta Laptop Bilgisayarın Gösterirseniz Sevinirim Bide Hangisi Almalıyım Laptop Mu Yoksa Toplama PC Yoksa Toplamaya Gerek Yok Normal PC Mİ Asus ROG Gibi.

Bilgisayarından oyun oynayacaksan toplama pc, internete giricem falan diyorsan msi'ın güçlü bilgisayarlarından al. Performans olarak Masaüstü daha üst seviye.

Oyun İcin Render Falan Yapcam Masaüstü De Biraz Tuzlu Ekranda İyi Olması Lazım Kulaklık G35 Alcam Mouse Logitech Daha Karar Veremedim Klavye Alcam Logitech Biraz Tuzlu Olmazmı Ama Diyorsanız Notebook Daha İyi Performans Verirse Toplama Pc Önerirmisiniz.

5400 TL veririm dersen Gigabyte P35WW2-TR001H'ye bakabilirsin. (İçerik iyi gibi ama kasa kalitesini bilemem)
Ancak istersen 4500TL'ye Toshiba Qosmio X70 alabilirsin. İkisi arasındaki fark Qosmio'nun işlemci ve ekran kartı bir alt model olması.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı