Notebook Oyunda Kapanma Sorunu

cyhun_b

Hectopat
Daha fazla  
Benim notebook oyuna falan girdiğim zaman kendi kendine kapanıyor. Bazen internette dolanırken de aynı sorunla karşılaşıyorum. Aida64 indirdim ve hiç kullanmadığım zaman CPU sıcaklığına baktım ve 68 Santigratta derecen aşağı inmiyor. Sizce bu normal bir değer midir? Normal değilse nasıl çözebilirim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette normal değil, bilgisayarın kapanıyor olması zaten bir sorun olduğunun işaretçisidir.
Standart oldu bu cevap artık ancak yapman gereken şey : İşlemci - grafik işlemcinin termal macununun yenilenmesi ve fanların, anakartın, soğutucu bloğun tozlardan arındırılması gerekiyor.

Bilgi ve tecrübe varsa kendinizin yapabileceği gibi 30TL gibi bir ücret karşılığında semtinizdeki bilgisayarcılara da yaptırabilirsiniz.
Ürün garanti süresi dahilinde ise servise, ısınma problemi ile gönderip bu işlemin ücretsiz yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

hp g62
Termal macununu ve fanını temizledim ısınma problemi ortadan kalktı 44 derecelerde şuanda ama bu seferde aniden kapanıyo daha önceden tek tük yapardı şimdi daha fazla yapmaya başladı. Farklı bi sorunu var heralde. Çözemedim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 195
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı