Notebook oyunları yüksek performanslı nVidia ile açmak

AzozFG119

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ve saygı değer Technopat ekibi.
Hemen konuya giriyorum.
Şimdi arkadaşlar bilgisayarımda 12 GB RAM ve NVIDIA Geforce GT730 4GB ekran kartı vardır. Yani oyunlarda iyi FPS almam gerekiyor fakat bilgisayarım bütün oyunlarda nvıdıa ekran kartını değil masaüstü için olan yani dahili ekran kartı inteli kullanıyor ve düşük FPS alıyorum. aksamalar oluyor oyun videoları çeken biri olduğum için buda olumsuz etkiliyor beni ve Recep abi senin youtubedeki '' Oyunları Nvidia Ekran kartı İle Çalıştırma '' videonu izledim yapmaya çalıştığım zaman ise Nvidia Denetim Masasına Girdiğimde GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası veriyor ve bende senin dediklerini yapamıyordum.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Çok lazım. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel i kaldırmayı deneyebilirsin
Eğer Intel Ekran kartını kaldırırsa cihaz Nvidia' yı tanımayacaktır. Yanlış bilgilendirme yapmayalım !

Merhaba arkadaşlar ve saygı değer Technopat ekibi.
Hemen konuya giriyorum.
Şimdi arkadaşlar bilgisayarımda 12 GB RAM ve NVIDIA Geforce GT730 4GB ekran kartı vardır. Yani oyunlarda iyi FPS almam gerekiyor fakat bilgisayarım bütün oyunlarda nvıdıa ekran kartını değil masaüstü için olan yani dahili ekran kartı inteli kullanıyor ve düşük FPS alıyorum. aksamalar oluyor oyun videoları çeken biri olduğum için buda olumsuz etkiliyor beni ve Recep abi senin youtubedeki '' Oyunları Nvidia Ekran kartı İle Çalıştırma '' videonu izledim yapmaya çalıştığım zaman ise Nvidia Denetim Masasına Girdiğimde GPU'ya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz hatası veriyor ve bende senin dediklerini yapamıyordum.
Lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Çok lazım. :(

Bu forumda (eğer daha eski bir işletim sistemi varsa) şimdilik güncel olan Windows 8.1.3 tavsiye ediliyor. İşletim sisteminiz güncel ise hem Intel' in hem de Nvidia' nın sürücülerini güncelleyin. Bilgisayarınızın bakım zamanı da gelmiş olabilir; fanları temizleyin ve termal macun değişimi yapın.
NVIDIA GeForce GT 730M oyun performansı - Technopat

Arkadaşlar Fanlarda bi ekran kartının fanı var bide 2 tane fan var onları elektrıklı supurgeyle süpürsem felan etki edermi pek temizlemeyerek aptallık ediyorum ben ? Bide Termal Macun Nedir ?
İşleytim sistemim intel Pentium CPU 3.10 GHZ

Son düzenleme:
Termal macun işlemci veya ekran kartı çiplerinin üzerine sürülür. Amaç çiplerde oluşan ısıyı en iyi şekilde soğutucuya (bakır borular) iletmektir. Kaliteli bir termal macun sürdüğünüzde çip ve soğutucu arasındaki hava boşlukları azalır ve ısı soğutucuya aktarılır. Belirli aralıklarla bu işlemin uygulanması gerekir.
Termal macun nedir?

tr_onur Kardesim Çok Teşekkür Ederim GPU Hatası Vermiyor Artık Fakat Şöyle Birşey Var Ben Denetim Masasını Açıyorum Ve Recep Abini Yani Recep Baltaşın Çekmiş Olduğu Oyunları Nvidia İle Açın videosunu izlecektım fakat denetim masasını açtığımda bu şekilde karşılaştım

Yani 3D Ayarların yönetilmesi adlı yeri bulamadım nasıl çözülebilir ?

Dosya Ekleri

• bandicam 2015-07-12 20-54-23-029.jpg
    bandicam 2015-07-12 20-54-23-029.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 625
Zaten notebooklarda şöyle bir durum var. İnternette gezerken bilgisayarın fazla ısınmaması için onboard olan karta yani HD Graphics kartına geçer. Ancak oyunları açtığın zaman otamatik olarak nVidia veya AMD kartına geçer. Oyun nVidia kartını okumamış olabilir. Veya bu otamatik geçiş bilgisayarında yok.

Kardeş Sadece Denetim Masasında 3D Ayarlar Yok Olsa Sorunu Çözmeye Başladım Ayrıca Youtuber Önerdi Bütçeme Göre Ekran Kartını Oyunlar İçin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı