Çözüldü Notebook Şarj Aleti seçimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SkyLinee

Hectopat
Merhabalar, Benim Notebook şarj aletim 1 yıl önce bozuldu, kablo sorunu yasadıgim icin kablo degisimi yapildi. Uzun zaman şarj aletim sorunsuz çalışıyordu 3-5 ay öncesinde şarj olur iken ciddi sıcaklıklara ulaştı ilerleyen zamanlarda Notebook'a güç aktarımı yapan kablonun ısıdan dolayı verimli yerinden çıkar oldu.

Sürekli lehim yapılmasından dolayı lehimlenecek yerin aşınıp bakır plaketin yolu koptu içeride parça bakır teli kalmış iken prize takmış olduk içerideki B2 konnector yanmış olduğunu kokudan fark ettik şarj aleti kullanılmaz hale geldi. Notebook'un orjinal şarj aleti idi.

Bir başka marka şarj aleti kullanımında Notebook'a hasar verebilecek bir durum söz konusu olabilir mi?
Ek olarak bu özelliklerde şarj aleti bulabilir miyiz?
(Telefon uzerinden gonderi yazmis bulunmaktayim olası kural hatası olabilir susturmaziye iseniz kısa sürede gönderiyi düzelteceğim. Şimdiden özür diliyorum. )

Şarj aleti özelliklerim altta yer alan resimlerde gösterilmiştir.
Şimdiden ilgileriniz için teşekkür ediyorum.
@samet67671 @Furkan Bektaş @Recep Baltaş @Ali Güngör @Murat5038

20151003_150028-1-1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
@Murat5038 Merhabalar, sorum şu ki alacağım şarj aleti Notebook üzerinde herhangi bir hasara yol acar mi?

Şehir içine gezdiğim tüm bilgisayar teknik servislerinde önerilen şarj aletleri 40-50-60 tl'lik ücretlendirmeler ile marka olmaksızın bir kaç çeşit sundular, ne yapmama önerirsiniz.

Verdiğimi alın mahalle satıcılarına para kaptırmayın boşuna.
@Murat5038 Merhabalar, sorum şu ki alacağım şarj aleti Notebook üzerinde herhangi bir hasara yol acar mi?
Değerler aynı oldukça sorun olmaz. Muadili de aynı görevi görecektir sorun çıkmaz yani.

Şarj aletini de yanımda götürdüm değerlerimi kontrol ederek şarj aleti sundular. Alacağım vakit tekrar kontrol edeceğim. Burada marka önemli mi?

@Murat5038 Uzun ömürlü oluyorlar mı?

Tavsiye ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Iyi günler dilerim.. @Murat5038

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ben şarj aletini aldım size göstermek istiyorum.
@Murat5038
Görsel:

20151005064507.jpg

20151005064515.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Delta Elektronik marka bak hatta gittigidiyor.com orijinal şarj bulman mümkün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı