Notebook Soğutucu Önerisi

Merhaba, laptop soğutucular aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Yani soğutmaktan ziyade daha rahat hava almasını sağlıyor diyebilirim. En iyi performansı almak istiyorsanız vakumlu soğutucuları tercih etmelisiniz. Linki bırakıyorum bu türden soğutucuları tercih edebilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/ara?q=vakumlu+laptop+soğutucu

Abiler vakumlu soğutucular bilgisayara zarar verir fanın belli bir devir kapasitesi var sen havayı çekerken aynı zamanda fanı da hızlandırmış oluyorsun. Bozar cihazı o yüzden vakum olmaz normal soğutucu lazım bana.

Bende onu diyecektim. Önerim PC'nin fanını söküp kullanmandır. Yoksa vakum fanla çakışır ve fan zorlanır. Ve güç üretir. Bu da anakartın kısa devre yapmasına sebep olur.

Abiler vakumlu soğutucular bilgisayara zarar verir fanın belli bir devir kapasitesi var sen havayı çekerken aynı zamanda fanı da hızlandırmış oluyorsun. Bozar cihazı o yüzden vakum olmaz normal soğutucu lazım bana.

Vakumlu soğutucular normal soğutuculardan daha çok iş yapıyor bilgin olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı