Notebook soğutucu önerisi

abi eğer yandan sıcah hava çıkışı ise cool cold k29 diye bişey var oyunlarda 38 derecelere kadar farkettiriyor onsuz fps yerlerde sürünüyor, pc nin açmadığı oyunları bitirdim yanına takıyosun laptobun altan malttan hikaye bu efsane bir alet foto atabilirim ben hepsiburadadan 300 tl ye almıştın pek ses te yapmıyor kulaklıkla hiç rahatsız etmiyor

buyur abi bu k29 diye geçiyor modeli k27 sidie var bunların ama arada 2 kat fark var normalde boşta 68 dereceleri gören alet 38 - 40 arası gidip geliyor öneririm
neymiş o öyle.

Abi eğer yandan sıcah hava çıkışı ise cool cold K29 diye bir şey var oyunlarda 38 derecelere kadar fark ettiriyor onsuz FPS yerlerde sürünüyor, PC'nin açmadığı oyunları bitirdim yanına takıyosun laptopun altan malttan hikaye bu efsane bir alet fotoğraf atabilirim ben Hepsiburada'dan 300 TL'ye almıştın pek ses te yapmıyor kulaklıkla hiç rahatsız etmiyor

Buyur abi bu K29 diye geçiyor modeli K27 sidie var bunların ama arada 2 kat fark var normalde boşta 68 dereceleri gören alet 38 - 40 arası gidip geliyor öneririm

Çok zararlı. Fanlara uzun vadede zarar verir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı