Notebook soğutucu önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Victus by HP 16-d1041nt 68P26EA intel Core i5-12500H 8GB 512GB SSD 6GB RTX3060 FHD IPS 144Hz Win11 Gaming Notebook
Meslek
Öğrenci
Laptopum fazla ısınıyor o yüzden soğutucu almak istiyorum. F/P açısından alınabilecek en iyi soğutucu ne tavsiye edersiniz? ( gücünü ayarlama ekranı olursa iyi olur )

2 arkadaşım bundan çok memnun. Fan hız ekranı olmasa da hız tekerleği mevcut. RGB'leri de kapatıp açabiliyorsun. Tek ve büyük fanlı olduğu için hem sessiz hem de geniş bir alana güzel hava akışı sağlıyor.

2 arkadaşım bundan çok memnun. Fan hız ekranı olmasa da hız tekerleği mevcut. RGB'leri de kapatıp açabiliyorsun. Tek ve büyük fanlı olduğu için hem sessiz hem de geniş bir alana güzel hava akışı sağlıyor.
ortalama kaç derece fark eder. Yani fiyatına göre performansı iyimi ?

ortalama kaç derece fark eder. Yani fiyatına göre performansı iyimi ?
Laptop fanların eğer kasanın altından hava alıyorsa belki yine aynı ısı derecelerini alırsın ama eğer işlemcin Intel ise daha az frekans kısacaktır sıcaklığı daha iyi dizginlediğin için. Arkadaşım MSI'ın bir tane gaming laptopunda kullanıyor, laptop fanları eskisi gibi şahlanma ihtiyacı duymuyor dedi.

Laptop fanların eğer kasanın altından hava alıyorsa belki yine aynı ısı derecelerini alırsın ama eğer işlemcin Intel ise daha az frekans kısacaktır sıcaklığı daha iyi dizginlediğin için. Arkadaşım MSI'ın bir tane gaming laptopunda kullanıyor, laptop fanları eskisi gibi şahlanma ihtiyacı duym

Laptopum HP Victus İntel İ5 12500H ve laptop fanları kasa altında.

Bu ürün ile arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyim ?

Bu daha güzel bir model. Önerildiğini görmüştüm. Ama deneyimlemediğim için bilmiyorum. Fan ayarı falan da yapılması güzel fanın 20cm olması da. Kullanabilirsin tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı