Notebook soğutucusu almak mantıklı mı?

Makaleler
3
Arkadaşlar notebook soğutucusu aldığı paranın değerini veriyor mu?
Sistem özellikleri:
i5-10300H.
1650 Ti.
16 GB RAM.
Fanları temizledim termal macun değişimi yapmadım. Sıcaklık değerleri şu an ekran kartı 80 derece sabit. İşlemci 85 derecelerde geziniyor. Çok uzun süre oyun oynarsam 90 dereceye yaklaşıyor (3-4 saat). Oynadığım oyun Steam PUBG ve yüksek orta ayarlarda oynuyorum.

Sistem özellikleri:
i5-10300H.
1650 Ti.
16 GB RAM.
Fanları temizledim termal macun değişimi yapmadım. Sıcaklık değerleri şu an ekran kartı 80 derece sabit. İşlemci 85 derecelerde geziniyor. Çok uzun süre oyun oynarsam 90 dereceye yaklaşıyor (3-4 saat). Oynadığım oyun Steam PUBG ve yüksek orta ayarlarda oynuyorum.
Bilgisayarınıza bağlı, eğer altı delikli ise gerçekten etki eder.

Sistem özellikleri:
i5-10300H.
1650 Ti.
16 GB RAM.
Eğer sistemin altında hava alabileceği ızgara, boşluk yoksa boşuna almayın. Hele o vakumlu olanlara hiç bulaşmayın derim. Alacaksanız da marketlere gelen ucuz kalitesiz ürünleri almayın.

Kullanmak zorunda değilsiniz ancak laptop kasasını yerden bir miktar kaldırıp, bulunduğu yerin ısınmasından dolayı alacağı sıcak havayı ve zeminde bulunan toz alımını azaltmaya yönelik te kullanabilirsiniz bence, yani bir nevi stand görevli.

Bilgisayarın altında yeterli açıklık varsa alın derim hiçbir iş yapmasa dahi zeminden yükseltir. Almaya karar verirseniz de ortasında büyük tek fanı olanları tercih edin derim küçük ve fazla sayıda fanı olan modeller pek başarılı değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı