Selamlar,
2 Laptop arasında kararsız kaldım biri AMD işlemci biri Intel. Beni kararsız bırakan nokta AMD'ye notebook tarafında güvenemeyişim. Ne kadar işlemci anlamında yol almış olsa da notebook tarafında sıkıntı çekecekmişim gibi geliyor. Tulpar T7 Asus FA506IV-AL064
Selamlar,
2 Laptop arasında kararsız kaldım biri AMD işlemci biri Intel. Beni kararsız bırakan nokta AMD'ye notebook tarafında güvenemeyişim. Ne kadar işlemci anlamında yol almış olsa da notebook tarafında sıkıntı çekecekmişim gibi geliyor. Tulpar T7 Asus FA506IV-AL064
Selamlar,
AMD'nin Laptoplar için olan Ryzen 4000 nesili mükemmel iş başarıyor. Ancak ASUS TUF serisi Laptop önermem fazla ısınıyorlar. Ryzen 5 4600H bile i7-10750H'ı geçiyor.
Yakın bir arkadaşım 1 yıldır ASUS TUF Gaming laptop kullanıyor.
laptopta Ryzen 5 3550H ve GTX1650 var
Bizzat aldığım deneyimlerine göre oyun anlamında Ryzen mobilde geri kalıyor. 1650 kullanan başka laptoplarda intel işlemci daha iyi performans veriyor.