Çözüldü Notebookta fare imleci gitti ve touch pad çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HT04

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımda Windows 10 yüklü. Bilgisayarımda imleç ve touchpad ile ilgili hiçbir sorun yaşamazken aniden ekranda imleç kayboldu ve touch pad etkisiz hale geldi. Mouse takınca imleç çalışıyor, fakat touch pad yine aktif değil. Wiindows 10 imleç kayboldu ve touch pad aktif değil, bu sitedeki yöntemleri denedim, düzelmedi. Bilgisayarı sıfırlamam mı gerekiyor?

Merhabalar, bilgisayarımda Windows 10 yüklü. Bilgisayarımda imleç ve touchpad ile ilgili hiçbir sorun yaşamazken aniden ekranda imleç kayboldu ve touch pad etkisiz hale geldi. Mouse takınca imleç çalışıyor, fakat touch pad yine aktif değil. Wiindows 10 imleç kayboldu ve touch pad aktif değil, bu sitedeki yöntemleri denedim, düzelmedi. Bilgisayarı sıfırlamam mı gerekiyor?

Bilgisayarının garantisi devam ediyor mu?
Ediyorsa değişim talebi başlatabilirsiniz.
ya da herhangi bir bilgisayarcı yardım edebilir bence.

Hocam aygıtlara girin orada sistem aygıtları gibi bir yer var. Oradan synaptics adlı aygıtı bulup. İlk önce deaktiv edin 10 saniye bekledikten sonra da aktif edin çözülecektir. Ben öyle çözüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı