Notebook'un Sisteminin SSD'ye Kurulması

BARANBL

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben mi yanlış görüyorum acaba yoksa Excalibur Notebook'umda sistem SSD üzerine mi kurulmuş? Kurulmuşsa değiştirmeli miyim ve SSD Kullanırken oyun oynarken devreye girdiğini nasıl anlarım? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

asdasdasdasd.jpg

Sistem su an SSD’de kurulu. Zaten olmasi gereken boyle. Sistemi SSD’de istemememek sacma olur.
Oyunlariniz SSD’de ise zaten devrede olacaktir.

Hocam mesela Pubg'nin oyun dosyaları SSD olmayan normal 1 TB'lık D sürücümde kayıtlı o zaman SSD işlevsiz kalıyor değil mi ?

Dosyalar nerdeyse ordaki birim çalışır. SSD hafızası 250 GB üstü değilse oyunların HDD'ye kurulmasını tavsiye etmiyorum, programların kurulması taraftarıyım. Soruna gelecek olursak işletim sistemin SSD'ye kurulu, toplam %5'i boş kalacak şekilde uygulama veya oyun yükleyebilirsin.
Hocam mesela Pubg'nin oyun dosyaları SSD olmayan normal 1 TB'lık D sürücümde kayıtlı o zaman SSD işlevsiz kalıyor değil mi ?
HDD çalışır, SSD değil.

Işlevsiz kalıyor derken ? Oyunun üzerinde çalıştığı platform SSD de kurulu, OS sorunlu veya yavaş olsa oyun da aynı şekilde olur. Oyunlar platform bağımsız değildir, tabiki işlevsiz kalmıyor, siz oyunu açınca OS arka planda kapanmıyor.

Dosyalar nerdeyse ordaki birim çalışır. SSD hafızası 250 GB üstü değilse oyunların HDD'ye kurulmasını tavsiye etmiyorum, programların kurulması taraftarıyım. Soruna gelecek olursak işletim sistemin SSD'ye kurulu, toplam %5'i boş kalacak şekilde uygulama veya oyun yükleyebilirsin.

HDD çalışır, SSD değil.

Şuan SSD ye yani C ye aktardım oyunu drop sorunu tamamen sıfırlandı teşekkür ederim.

SSD de kurulu ve zaten oyun oynarken devrede olacaktır. Sonuçta senin gibi bilgisayar da daha çok hız istiyor değil mi ?
:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı