Notein premium alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Goodnotes'a para vermek istemiyorum. Notein isminde benzer bir uygulama buldum ve oldukca hosumada gitti almayı düşünüyorum, süresiz premium 500 TL. Üniversite için kullanılacak. Fiyatına göre oldukca dolu bir uygulama. Cihazlarım Tab S10+ ve MatePad 11.5 2025. Farklı uygulama onerisi varsa onuda alabilirim.

GoodNotes'a para vermek istemiyorum. Note'in isminde benzer bir uygulama buldum ve oldukca hosumada gitti almayı düşünüyorum, süresiz premium 500 TL. Üniversite için kullanılacak. Fiyatına göre oldukca dolu bir uygulama. Cihazlarım Tab S10+ ve MatePad 11.5 2025. farklı uygulama onerisi varsa onu da alabilirim.

Not alma uygulaması ama her cihazda senkron bir şekilde bu mudur istediğiniz?

Aynen öyle 😀. Note'in ideal gorundu 500 TL için. Fiyatı GoodNotes gibi uçuk olmasın.

Uygulama olarak joplin öneririm.

Senkronizasyon için ben hosting dünyamdan sunucu kiraladım içine joplin server kurdum notlar telefonumda değil sunucuda tutuluyor örneğin ben telefondan bir değişiklik yaptımmı sunucuda değişiyor sonra PC'den açınca önüme sunucudaki hali geliyor.

Joplinde uçtan uca şifrelemeyi aktif yaparsanız sunucuda sizin mesajlarınızı okuyamaz(zaten okumaz koskoca şirketde).

Veya eski bir bilgisayarı sunucuya çevirip 7/24 açık tutabilirsiniz.

Uygulama olarak joplin öneririm.

Senkronizasyon için ben hosting dünyamdan sunucu kiraladım içine joplin server kurdum notlar telefonumda değil sunucuda tutuluyor örneğin ben telefondan bir değişiklik yaptımmı sunucuda değişiyor sonra PC'den açınca önüme sunucudaki hali geliyor.

Joplinde uçtan uca şifrelemeyi aktif yaparsanız sunucuda sizin mesajlarınızı okuyamaz(zaten okumaz koskoca şirketde).

Veya eski bir bilgisayarı sunucuya çevirip 7/24 açık tutabilirsiniz.

Kalem ile not alabilecegim uygulama ariyorum hocam. Joplin buna uymuyor sanirsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı