SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 11 Temmuz 2023 #1 Örneğin içinde "Test" geçen satırları tamamen kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Bu şekilde yapınca boşluk bırakıyor.
Örneğin içinde "Test" geçen satırları tamamen kaldırmak istiyorum. Nasıl yaparım? Bu şekilde yapınca boşluk bırakıyor.
Çözüm SadeceBirİnsanAHuman 11 Temmuz 2023 Nizel G dedi: Düzenli ifadeyi etkinleştir ve .*text.* kullan: Genişletmek için tıkla... Bu dediğin satırı boşaltıyor, kaldırmıyor. Ben bunu soruyordum. Onun çözümü şu.
Nizel G dedi: Düzenli ifadeyi etkinleştir ve .*text.* kullan: Genişletmek için tıkla... Bu dediğin satırı boşaltıyor, kaldırmıyor. Ben bunu soruyordum. Onun çözümü şu.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 11 Temmuz 2023 #2 Düzenli ifadeyi etkinleştir ve .*text.* kullan: Artı 0 Eksi
KS KS SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 11 Temmuz 2023 #3 Nizel G dedi: Düzenli ifadeyi etkinleştir ve .*text.* kullan: Genişletmek için tıkla... Bu dediğin satırı boşaltıyor, kaldırmıyor. Ben bunu soruyordum. Onun çözümü şu. Artı 0 Eksi Çözüm
Nizel G dedi: Düzenli ifadeyi etkinleştir ve .*text.* kullan: Genişletmek için tıkla... Bu dediğin satırı boşaltıyor, kaldırmıyor. Ben bunu soruyordum. Onun çözümü şu.